Uutiset

"Kiva kun otit työmatkalle mukaan" - tältä näyttää Sofian ja Stefun duuniarki etelässä: luksusruokia ja drinkkejä

13.06.2020 10:32

Sofia Belórf ja Stefan Therman ovat lähteneet Välimerellisiin maisemiin nyt kun koronamääräyksiä on höllennetty. Seiska kertoi valppaiden kanssamatkustajien bonganneen rakastavaiset perjantaina 12.6. Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sofia ja Stefu suuntasivat ensin Pariisiin ja siitä eteenpäin etelään.

Sofia ja Stefu

Kohteessa!

Lauantaina 13.6. Sofian IG-Story esitteli kuvia upeasta, luksusluokan rantakohteesta. Paikkamerkintöjä Sofian kaikille avoimista story-julkaisuista ei löydy, mutta maisemista päätellen pariskunta on jossain päin Ranskan Rivieraa.

Sofia Insta

Ja mitä muuta kuvissa näkyykään: upeita aterioita, drinkkejä, Sofian uudet korkkarit ja varsin hyvinvoivan näköinen Stefu. 

Yksi kuvateksti kertoo, että "Kiva kun otit työmatkalle mukaan". Reissu onkin siis pyhitetty bisneksille ja Stefu on hoitamassa kiinteistösijoituksiaan Välimerellä! Yhdessä kuvassa tosiaan näkyy, että Stefu nakuttaa pöydän ääressä tietokonetta, viinilasi vierellä.

Stefun lienee syytä ahkeroida, sillä hänen yhden miehen kiinteistöyrityksensä ST Capital kohtasi  alkukesästä tuntuvia vaikeuksia. Eläkeyhtiö nimittäin haki firmaa konkurssiin useiden kymmenien tuhansien maksurästien takia, mutta lopulta rahat löytyivät ja konkurssiuhka väistyi.

Stefan Thermanin firma välttää konkurssin maksamalla eläkevakuutusrästinsä - tällaista bisnestä kohuliikemies pyörittää!

Stefan Thermanin yrityksen konkurssihakemus peruttiin!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!