Kitaristi Timo Tolkki tilittää päättynyttä suhdetta meksikolaislaulajaan: Käytti hyväkseen saadakseen kuuluisuutta!

Uutiset | 20.04.2020 06:02

Meksikon Monterreyn auringon alla nykyään asuva Stratovarius-yhtyeen entinen huippukitaristi Timo Tolkki, 54, on löytänyt uuden rakkauden. Timo on viihtynyt tiiviisti erään Ingrid-nimisen kaunottaren seurassa.

– Pitää paikkaansa. Uusi tyttöystäväni Ingrid on 33-vuotias psykologian opiskelija täältä Monterreystä, Timo vahvisti ilouutisen Seiskalle.

Lue myös: Romanttiset yhteiskuvat Seiskassa! Hevitähti Timo Tolkin ja latinokaunottaren suhde etenee pikavauhtia: Avoliitto!

Timo on ollut kolmesti naimisissa, ja hänellä on 31-vuotias tytär. Ingrid ei ole naimisiin ehtinyt, mutta hänellä on 12-vuotias tytär.

Timoa huijattiin aiemmin

Suhde on Timolle erittäin tervetullut. Kitaristin yksityiselämässä on reilun puolen vuoden aikana ollut monenmoista draamaa. Käynnissä on avioeroprosessi Tšekin kuuluisimman laulajan Karell ”Idän Sinatra” Gottin vanhimmasta tyttärestä Dominikasta.

Lue myös: Ulosotossa yli 80 000 euroa! Meksikosta uuden rakkauden löytänyt kitaristi Timo Tolkki: En saisi Suomesta edes vuokrakämppää!

Lokakuussa Dominika-vaimon muuttaessa Suomesta Timo ryhtyi suhteeseen meksikolaislaulaja Claudia Pearl Gonzalesin kanssa. Naisella olikin ketunhäntä kainalossaan.

– Kävi ilmi, että Claudialla oli Meksikossa koko ajan poikaystävä. Hän käytti minua hyväkseen saadakseen kuuluisuutta. Koko homma oli täyttä vedätystä alusta lähtien.

Katso Timon ja uuden rakkaan yhteiskuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!