Ulosotossa yli 80 000 euroa! Meksikosta uuden rakkauden löytänyt kitaristi Timo Tolkki: En saisi Suomesta edes vuokrakämppää!

Uutiset | 17.04.2020 06:04

Meksikon Monterreyn auringon alla nykyään asuva Stratovarius-yhtyeen entinen huippukitaristi Timo Tolkki, 54, on löytänyt uuden rakkauden. Timo on viihtynyt tiiviisti erään Ingrid-nimisen kaunottaren seurassa.

– Pitää paikkaansa. Uusi tyttöystäväni Ingrid on 33-vuotias psykologian opiskelija täältä Monterreystä, Timo vahvisti ilouutisen Seiskalle.

– Kemiamme pelaavat niin hyvin yhteen, että olemme päättäneet muuttaa yhteen. Käytiin jo yhtä kämppää katsomassa, ja huomenna toista.

Lue myös: Romanttiset yhteiskuvat Seiskassa! Hevitähti Timo Tolkin ja latinokaunottaren suhde etenee pikavauhtia: Avoliitto!

Suomeen muuttaminen ei olisi nyt edes mahdollista.

– Täällä asuminen maksaa kolmasosan Suomen tasosta. Minä en saisi sieltä edes vuokrakämppää, kun minulla on ulosotossa yli 80 000 euroa!

Tältä näyttää Timon kotikadulla. Asuminen Meksikossa maksaa kolmanneksen Suomen tasosta.
Tältä näyttää Timon kotikadulla. Asuminen Meksikossa maksaa kolmanneksen Suomen tasosta.

 

Rakastavaisten suhde on edennyt salamavauhtia, sillä he tapasivat vasta kaksi viikkoa sitten.

– Kun katseemme kohtasivat, niin kaikki oli täysin selvää. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kuuntelimme musaa ja joimme olutta aamuviiteen asti. Puhuimme paljon, mitä elämässä on tapahtunut. Sen yön jälkeen olemme tavanneet mahdollisimman usein.

Katso rakastavaisten romanttiset kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!