Kitaristi Timo Tolkki esitteli musiikkiaan uudelle appiukolleen: ”Biisieni nimet ovat suoraan hänen maailmastaan!”

Uutiset | 18.04.2020 09:01

Meksikon Monterreyn auringon alla nykyään asuva Stratovarius-yhtyeen entinen huippukitaristi Timo Tolkki, 54, on löytänyt uuden rakkauden. Timo on viihtynyt tiiviisti erään Ingrid-nimisen kaunottaren seurassa.

– Pitää paikkaansa. Uusi tyttöystäväni Ingrid on 33-vuotias psykologian opiskelija täältä Monterreystä, Timo vahvisti ilouutisen Seiskalle.

Lue myös: Romanttiset yhteiskuvat Seiskassa! Hevitähti Timo Tolkin ja latinokaunottaren suhde etenee pikavauhtia: Avoliitto!

Appiukko on loistotyyppi

Ingrid ottaa Timolta puhelimen ja kertoo mitä ajatteli ensikohtaamisesta.

– Huomasin heti, että Timo on erittäin kiva ja ystävällinen mies. Hän on erittäin hyvä elämän soturi! Asiat etenevät nyt nopeasti, mutta olen puhunut tästä myös vanhempieni kanssa. He ovat yllättyneitä mutta ymmärtävät, että tämä on minulle tärkeää.

Kuvankaunis Ingrid ihastui Timon luonteeseen. – Hän on hyvin ystävällinen mies.
Kuvankaunis Ingrid ihastui Timon luonteeseen. – Hän on hyvin ystävällinen mies.

 

Lue myös: Ulosotossa yli 80 000 euroa! Meksikosta uuden rakkauden löytänyt kitaristi Timo Tolkki: En saisi Suomesta edes vuokrakämppää!

Timo on tavannut jo Ingridin vanhemmat.

– Kaksi kertaa! Jos täällä esitellään perheelle, niin on kyse jo vakavasta suhteesta, Timo nauraa.

– Tapaamiset sujuivat loistavasti. Ingridin isä puhuu hyvää englantia ja on todella henkinen persoona. Soitin hänelle musiikkiani, ja hän oli aivan myyty. Biisieni nimetkin ovat kuin suoraan hänen maailmastaan!

Timo on ollut kolmesti naimisissa, ja hänellä on 31-vuotias tytär. Ingrid ei ole naimisiin ehtinyt, mutta hänellä on 12-vuotias tytär.

Katso rakastavaisten yhteiskuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!