Uutiset

Kimi Räikkösen elämäkerralla hurjasti tienaava Kari Hotakainen: Mietin aina rahaa!

17.11.2018 11:15

Kirjailija Kari Hotakaisen, 61, kirjoittama elämäkerta Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) on ollut valtaisa myyntimenestys. Jättimäinen 50 000 kappaleen ensipainos myytiin heti loppuun, ja sitä seurasi 30 000 kappaleen kakkospainos.

Lue myös: Näistä asioista Kimi Räikkösen tuoreessa kirjassa vaietaan ihmeellisesti: ensimmäinen avovaimo kokonaan pois pyyhitty - 10 vuoden avioliitto ja Jenni Dahlman kuitataan karusti!

Ja lisää on tulossa – varsinkin kansainvälisiltä markkinoilta. Kirja on käännetty ainakin 10 kielelle.

– Se on ollut yllätys. Toivottavasti kirja jaksaa menestyä myös ulkomailla. Sen pitää pärjätä siellä omillaan ilman, että minä tai Kimi olisimme paikalla horisemassa, Kari hymähtää Seiskalle.

– Toivotaan sille parasta. Lapsi on nyt maailmalla.

Lue myös: Kari Hotakainen paljastaa: Lewis Hamilton antoi tylyä kuittia Kimi Räikkösen elämäkerrasta!

Suosio yllätti

Se on jo varmaa, että elämäkerta tuo Karille poikkeuksellisen lihavan tilin. Kirjan on sanottu olevan hänelle jopa taloudellinen lottovoitto.

– Kun tartun hankkeisiin, mietin aina rahaa. Osasin odottaa, että Kimi kiinnostaa ihmisiä, mutta minulle tuli suurena yllätyksenä, että se myy näin hyvin.

Lue myös: Kirjapaljastus: Kimi Räikkönen vaatii lähipiiriltään ehdotonta luottamusta - ”Jos kusetat, tapan sinut”

Kari kuitenkin huomauttaa, ettei ole ainoana osallisena kakussa.

– Tästä tulee mukavasti vaivanpalkkaa, mutta monelle ihmiselle. Kyseessähän ei ole pelkästään minun yksittäinen projektini, vaan mukana on muitakin jakajia, kuten Kimi, kirjakauppa ja Suomen valtio.

Teksti:Eetu Ampuja ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!