Uutiset

Kike Elomaan vetämät treenit tyssäsivät eduskunnan kellarissa – ”Toisella kaudella tajusin…!”

23.06.2020 17:01

Entinen kehonrakentaja ja nykyinen kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa, 64, on yhä timmissä kunnossa.

Hän väittää, ettei enää treenaa.

– En kuntoile yhtään sen enempää kuin keskiverto suomalainen. En ole silti koskaan jättänyt urheilua, vaan liikunta on kulkenut mukanani lapsuudesta saakka. Näin vanhemmiten kuntoa ei tarvitse kuin ylläpitää kevyellä treenillä.

Lue myös: Kike Elomaa paljastaa: Näin pidän itseni timmissä kunnossa – ”En kuntoile enempää kuin keskiverto suomalainen!”

– En ole oman kilpaurani jälkeen palvonut kroppaani. Minulle saisi jopa tulla muutama kilo lisää, niin ei näyttäisi niin ryppyiseltä! Kike nauraa.
– En ole oman kilpaurani jälkeen palvonut kroppaani. Minulle saisi jopa tulla muutama kilo lisää, niin ei näyttäisi niin ryppyiseltä! Kike nauraa.

Pakko päästä jumpalle

Kevytkin treenaaminen on tarpeen, kiitos istumalihaksia puuduttavan päivätyön.

– Kansanedustajan homma on istumista, istumista ja istumista. Luen päivässä toistasataa sähköpostia ja vielä autolla ajot siihen päälle. Loppuviikosta on jo pakko päästä kotini autotalliin jumppaamaan!

– Ensimmäisellä kansanedustajakaudellani yritin vetää treenejä eduskunnan kellarikerroksessa, mutta eihän siitä lopulta mitään tullut. Toisella kaudella tajusin, ettei aikani millään riitä siellä kuntoiluun ja muiden ohjaamiseen.

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!