Uutiset

Kike Elomaa paljastaa: Näin pidän itseni timmissä kunnossa – ”En kuntoile enempää kuin keskiverto suomalainen!”

22.06.2020 17:13

Kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa, 64, on yhä timmissä kunnossa. Entinen kehonrakentaja naurahtaa kuin sivumennen olevansa kyllä sääristään ylpeä, muttei muutoin mielellään puhu vartalostaan. Lokalahden lady jopa väittää, ettei enää treenaa.

Lue myös: Kansanedustajan sääret ruskettuvat rantakalliolla! Kike Elomaa, 64, kääntää yhä katseita – ”En ajattele enää ulkonäköasioita!”

Kike kannustaa kaikkia liikkumaan. – Pienikin urheileminen on hyvästä! Toki jokainen liikkuu ja hikoilee mahdollisuuksien mukaan.
Kike kannustaa kaikkia liikkumaan. – Pienikin urheileminen on hyvästä! Toki jokainen liikkuu ja hikoilee mahdollisuuksien mukaan.

 

– En kuntoile yhtään sen enempää kuin keskiverto suomalainen. En ole silti koskaan jättänyt urheilua, vaan liikunta on kulkenut mukanani lapsuudesta saakka. Näin vanhemmiten kuntoa ei tarvitse kuin ylläpitää kevyellä treenillä.

– Penkkipunnerrusta vedän enää 50 kilolla. Rintalihaksia teen kympin käsipainoilla, mutta polveni eivät oikein enää kestä jalkakyykkyä. Ja koirien kanssa tulee heitettyä pieniä juoksulenkkejä, hän luettelee.

Lue myös: Kike ja Kimmo Elomaa elävät etäsuhteessa – ”Ei meidän tarvitse olla koko ajan takapuolet vastatusten!”

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!