Andrei Koivumäki osti sokkona kymmenen asuntoa.

Kiinteistömaailman ”Cheek” Andrei Koivumäki tähdittää uutta tv-ohjelmaa: ”Ostin sokkona kymmenen asuntoa!”

16.04.2019 20:01

Nelosen suosittua Asuntokaupat sokkona -sarjaa tähdittävä myyntineuvottelija Andrei Koivumäki, 30, lomailee tällä hetkellä Israelissa ystäviensä kanssa. Hän on innoissaan ensimmäisestä tv-roolista Ellen Jokikunnaksen juontamassa ohjelmassa.

- Se on tosi mielenkiintoinen formaatti! Olen ostanut itselleni sokkona noin kymmenen asuntoa. Ne ovat olleet toki sijoitusasuntoja. Niiden kohdalla numerot ovat määränneet tunteiden sijaan, Andrei kertoo.

Andrei Koivumäki hankkii Nelosen Asuntokaupat sokkona -sarjassa kymmenelle rohkealle suomalaiselle asunnot sisustusarkkitehti Essi Nádorin kanssa. Sarjan juontaa Ellen Jokikunnas.
Andrei Koivumäki hankkii Nelosen Asuntokaupat sokkona -sarjassa kymmenelle rohkealle suomalaiselle asunnot sisustusarkkitehti Essi Nádorin kanssa. Sarjan juontaa Ellen Jokikunnas.

 

Lue myös: Asuntobisneksen uusi supertähti Andrei Koivumäki joutuu oikeuteen lokakuussa! – ”Lakimies hoitaa oikeuskeissin!”

Olen oma itseni

30-vuotiaan Andrein ansiotulot olivat vuonna 2017 huikeat 168 238 euroa. Hänestä on yritetty leipoa mediassa kiinteistömaailman Cheekiä.

Lue myös: Tässäkö Suomen uusin kiinteistökuningas - ainakin on komea!

Andrei tietää herättävänsä tunteita ihmisissä.

- En ole seurannut Jodel-palvelussa tapahtuvaa keskustelua tai lukenut keskustelupalstoja. Totta kai kaverit ovat kertoneet minulle, mitä minusta keskustellaan.

- Eikö sen kuulukin mennä niin, että on rakastajia ja vihaajia? En ole kuitenkaan itse brändäämässä itsestäni Cheekiä, vaan teen töitä niin hyvin kuin vain on mahdollista.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!