Juhani Tamminen

Kiekkolegenda Juhani Tammisen yllättävä avautuminen rahasta: Omistan kymmeniä asuntoja!

20.05.2020 08:11

Tiistaina 26. toukokuuta koittaa merkkipäivä, joka saa juhlakalun itsensäkin hämmennyksiin. Juhani Tammiselle tulee tuolloin täyteen kunnioitettavat 70 vuotta.

– Havahduin siihen itsekin, että näin tosiaan on. Juuri tässä yhtenä aamuna mietin, että mikähän jo edesmenneen faijani fiilis mahtoi olla 70-vuotiaana. Muistan ihmetelleeni jo isän täyttäessä 50, että hetkinen, hänhän on vanha! Tami nauraa Seiskalle.

Lue myös: Kuvat ja video Aurinkokuninkaan valtakunnasta! Juhani Tamminen esittelee hulppeat mökkitiluksensa – ”Tänne paistaa aurinko 24/7!”

– Normaalisti on 100 koulutuskeikkaa vuodessa, mutta nyt on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. En kuitenkaan ala parkua elämän kovuutta. Nyt on aikaa lukea, treenata ja kirjoittaa jälleen uutta kirjaa, Tami kertoo Turun-toimistossaan.
– Normaalisti heitän 100 koulutuskeikkaa vuodessa, mutta nyt on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. En kuitenkaan ala parkua elämän kovuutta. Nyt on aikaa lukea, treenata ja kirjoittaa jälleen uutta kirjaa, Tami kertoo Turun-toimistossaan.

 

Aurinkokuninkaan kiinteistövaltakunta

Aurinkokuninkaana tunnetun Tamin koulutusbisnekset tietävät kaikki, mutta Kiinteistöyhtymä Tammisesta on puhuttu vähemmän.

– Pyöritän sitä yhdessä vaimoni kanssa. Meillä on kymmeniä sijoitusasuntoja, lähinnä Helsingissä ja Turussa. Se bisnesmalli sopii meille, koska siinä on pomminvarma tuotto.

– Tajusin jo pelivuosinani alkaa sijoittaa kiinteistöihin. Ostin ensimmäisen oman asuntoni vuonna 1973 Helsingin keskustasta, sillä ymmärsin varhain hyvän sijainnin merkityksen.

– Tuskinpa tyttäreni mihinkään leipäjonoon joutuvat, Tami kuittaa.

 

Lue lisää Tamin perheestä ja kiekkomuistoista keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja, Turku
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!