fbq
Uutiset
20.05.2020 08:11
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen
Juhani Tamminen
Kiekkolegenda Juhani Tammisen yllättävä avautuminen rahasta: Omistan kymmeniä asuntoja!
Uutiset
20.05.2020 08:11
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen

Tiistaina 26. toukokuuta koittaa merkkipäivä, joka saa juhlakalun itsensäkin hämmennyksiin. Juhani Tammiselle tulee tuolloin täyteen kunnioitettavat 70 vuotta.

– Havahduin siihen itsekin, että näin tosiaan on. Juuri tässä yhtenä aamuna mietin, että mikähän jo edesmenneen faijani fiilis mahtoi olla 70-vuotiaana. Muistan ihmetelleeni jo isän täyttäessä 50, että hetkinen, hänhän on vanha! Tami nauraa Seiskalle.

Lue myös: Kuvat ja video Aurinkokuninkaan valtakunnasta! Juhani Tamminen esittelee hulppeat mökkitiluksensa – ”Tänne paistaa aurinko 24/7!”

– Normaalisti on 100 koulutuskeikkaa vuodessa, mutta nyt on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. En kuitenkaan ala parkua elämän kovuutta. Nyt on aikaa lukea, treenata ja kirjoittaa jälleen uutta kirjaa, Tami kertoo Turun-toimistossaan.
– Normaalisti heitän 100 koulutuskeikkaa vuodessa, mutta nyt on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. En kuitenkaan ala parkua elämän kovuutta. Nyt on aikaa lukea, treenata ja kirjoittaa jälleen uutta kirjaa, Tami kertoo Turun-toimistossaan.

 

Aurinkokuninkaan kiinteistövaltakunta

Aurinkokuninkaana tunnetun Tamin koulutusbisnekset tietävät kaikki, mutta Kiinteistöyhtymä Tammisesta on puhuttu vähemmän.

– Pyöritän sitä yhdessä vaimoni kanssa. Meillä on kymmeniä sijoitusasuntoja, lähinnä Helsingissä ja Turussa. Se bisnesmalli sopii meille, koska siinä on pomminvarma tuotto.

– Tajusin jo pelivuosinani alkaa sijoittaa kiinteistöihin. Ostin ensimmäisen oman asuntoni vuonna 1973 Helsingin keskustasta, sillä ymmärsin varhain hyvän sijainnin merkityksen.

– Tuskinpa tyttäreni mihinkään leipäjonoon joutuvat, Tami kuittaa.

 

Lue lisää Tamin perheestä ja kiekkomuistoista keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »