Podcast
Aki Tykki

Keskenmenot varjostivat Aki Tykin ja Tuulia-vaimon perhehaaveita: Lapsemme syntyessä olin jo täysin valmis ja rakastunut häneen!

30.11.2018 19:35

Happoradio-yhtyeen solisti Aki Tykki ja hänen vaimonsa Tuulia kävivät läpi rankkoja pettymyksiä ennen heidän esikoisensa syntymää.

Akilla ja Tuulialla on 2-vuotias poika. Perheen perustaminen ei kuitenkaan tapahtunut ongelmitta, sillä Tuulia sai kaksi keskenmenoa.

Lue myös: Anne Kukkohovi joutui järkyttävän hyökkäyksen uhriksi – syytettiin valehtelijaksi somessa: Surullista, jos joku oikeasti ajattelee niin!

- Se oli raskasta aikaa. Näin jälkikäteen sen unohtaa, koska kaikesta seurasi se hyvä eli poikamme. Sitä edeltäneet ongelmat jäävät toisarvoisiksi. Keskenmenot olivat rankkoja juttuja – vaimolleni ja minulle, Aki kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastissa.

Kuuntele Akin podcast-jakso kokonaisuudessaan Spotifyssa:

Keskenmenojen jälkeen Tuulia tuli jälleen raskaaksi. Aki ja Tuulia eivät uskaltaneet riemuita iloisesta uutisesta aikaisemmin koettujen surullisten pettymysten takia.

- Raskaus oli yli puolivälin, ennen kuin annoimme itsellemme luvan nauttia koko asiasta ja käydä ostamassa vauvalle jokin vaate. Sitä yrittää suojella itseään mahdolliselta pettymykseltä. Jossain vaiheessa totesimme, ettei tässä ole enää mitään suojeltavaa. Jos homma menee pieleen, on se katastrofi joka tapauksessa. Se oli hyvä päätös, koska se ehkä antoi itselleni tilaa valmistautua tulevaan vanhemmuuteen.

Lue myös: Cristal Snow menetti äitinsä lapsena: Vanhemman menettäminen on pahinta − käsittelen asiaa varmasti vieläkin!

Aki on keskustellut vanhemmuudesta useiden ystäviensä kanssa.

- Olen miettinyt sitä, kun monet isäksi tulleet ystäväni ovat sanoneet, että heille isäksi kasvaminen tapahtui hyvin hitaasti lapsen syntymän jälkeen. Itse olen miettinyt sitä, että miksiköhän minulla se tapahtui niin, että lapsen syntyessä olin jo täysin valmis ja täysin rakastunut lapseeni jo valmiiksi. En ole pohtinut asiaa aikaisemmin, mutta se johtui varmasti kaikista kokemistamme vastoinkäymisistä. 

Kuuntele Akin podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!