Hyppää pääsisältöön
Siim_sofia

Kesän onnelliset! Märkä-Simo ja salkkarit-kaunotar Sofia hempeässä yhteiskuvassa: "Oli kiva tavata sut"

Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Sofia Arasola, 28, paljasti Seiskalle kesäkuun alussa elävänsä parisuhteessa jääkiekkoilija Siim Liivikin, 31, kanssa. 

Kaunotar kertoi tuolloin seurustelleensa Siimin kanssa jo jonkin aikaa. 

- Emme ole vielä kihloissa, mutta rakkaus on mielestäni paras asia. Elämme molemmat kiireistä arkea, mutta meillä on öisin yhteistä aikaa, Sofia kertoi tuolloin Seiskalle.

Lue lisää:  ”Öisin yhteistä aikaa!” Jääkiekkoilija Siim Liivikin kanssa seurusteleva Salkkarit-kaunotar Sofia Arasola elää kiireistä arkea!

Mysteerikuva

Rakastavaiset eivät ole tuoneet kuitenkaan parisuhdettaan esille sosiaalisessa mediassa, vaikka he ovatkin aktiivisia Instagram-käyttäjiä.

Lue myös: Tiesitkö? Salkkarit-tähti ja tunnettu kiekkoilija ovat hyviä ystävyksiä – näyttelijä kertoo nyt poikien perinteisestä lätkäreissusta: ”Et ikinä arvaa, mitä me tehtiin just lauantai-iltana”

Siim rikkoi jään julkaisemalla Instagram-tililleen kuvan eilen sunnuntaina (16.6.), jossa hän poseeraa tumman naisen kanssa. 

Nainen ei kuitenkaan katso kameraan, joten ei ole tarkkaa selvyyttä siitä, onko hän Sofia. Tummat kutrit ja yleinen habitus antavat kuitenkin vahvasti viitteitä siihen, että kyseessä on Siimin mielitietty. 

- It was nice to talk to you anyways, Siim kirjoittaa kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was nice to talk to you anyways.. 🐈

A post shared by Siim Liivik a.k.a Märkä-Simo (@markasimo) on

Kuva on kerännyt sydämentäyteisiä kommentteja. 

- Pelkkää hyvää, JVG:n Jare Brand kirjoittaa lisäten tekstin loppuun sydänhymiön. 

- Näyttää yhtä kuin tuplatreffeiltä, televisiojuontaja Heikki Paasonen kommentoi englanniksi. 

Lue myös:  Salatut elämät -tähdet ihailevat käsikirjoittajien rohkeutta ottaa kantaa asioihin: Sarja auttaa hyväksymään erilaisuutta!

Jääkiekkouransa lisäksi Siim on tullut tunnetuksi rap-musiikkipiireissä taiteilijanimellä Märkä-Simo. Hän on ollut mukana fiitaamassa muun muassa rapduo JVG:n Häissä-biisillä.

Sofia nousi julkisuuteen vuonna 2017, kun hän esiintyi Salatuissa Elämissä Lola Vinberg -nimisessä roolissa. Hän poistui sarjasta tämän vuoden kesällä. Hänet nähdään kuitenkin sarjan spin off  Rantabaari -sarjassa. 

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!