Hyppää pääsisältöön
Salatut elämät -tähdet

Salatut elämät -tähdet ihailevat käsikirjoittajien rohkeutta ottaa kantaa asioihin: Sarja auttaa hyväksymään erilaisuutta!

Suomen suosituimpiin tv-sarjoihin lukeutuva Salatut elämät on herättänyt kohua juonenkäänteillään.

Salatut elämät on noussut kohuotsikoihin rajuilla juonenkäänteillään, ja jaksojen ikärajoja nostetaan aina tilanteen niin vaatiessa. Salkkareissa Alissa Nikkistä näyttelevän Johanna Puhakan mukaan on hienoa, että tv-sarja uskaltaa ottaa kantaa yhteiskunnallisesti puhuttaviin aiheisiin draamasarjaan sopivin keinoin.

− Mielestäni on hyvä asia, että sarjan avulla voidaan tuoda esille asioita ja aiheita, jotka koetaan jonkinlaisiksi tabuiksi. Ehkä joku voi saada niistä lohtua. Se on hienoa, Johanna kertoi Seiskalle taannoin.

Lue myös: Salatut elämät -tähti paljastaa: kävi koekuvauksissa oltuaan sarjassa jo yli vuoden ajan!

Sarjassa Kalle Laitelan (Pete Lattu) rakasta Sami Kososta näyttelevän Rauli Ylitalon mukaan fiktiivinen sarja auttaa ihmisiä käsittelemään asioita ja aiheita.

− On tärkeää, että asioita käsitellään tällaisen viihteellisen draamasarjan avulla. Se levittää ymmärrystä enemmän kuin se, että käytäisiin keskustelua jostakin hiljattain järjestetystä mielenosoituksesta. Salkkareissa näytetään sitä ihmisten elämää, ja kaikki ovat ihmisiä siinä missä muutkin. Se auttaa hyväksymään erilaisuutta, Rauli sanoi. 

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!