fbq
Uutiset
19.01.2019 10:53
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Kelly Kalonji palasi yhteen rakkaansa kanssa.
Kertaalleen eronnut missi Kelly Kalonji palasi yhteen rakkaansa kanssa – ”Suhteemme on kuin kuollut kukka, joka kukoistaa jälleen!”
Uutiset
19.01.2019 10:53
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Miss Helsinki vuosimallia 2013 Kelly Kalonji, 31, koki vuosi sitten elämänsä järkytyksen. Pikkusiskon poismeno vei hänet täysin pohjalle.

Lue lisää: Siskon kuolema särki missi Kelly Kalonjin maailman – edes psykiatrilla käynti ei auttanut: ”En pystynyt nukkumaan!”

Kuten Seiska alkusyksystä uutisoi, Kellyn rankka viime vuosi kaatoi myös parisuhteen.

– En halunnut ketään lähelleni. En pystynyt antamaan itsestäni enempää, koska minulla oli niin paha olla. Poikaystäväni yritti kyllä kaikkensa, mutta minusta tuntui, että hän teki kaiken väärin. Halusin vain pois ja olla omissa oloissani.

– Hänestä tuntui tosi pahalta, koska hänestä tuntui, ettei pystynyt auttamaan minua. Mutta kerroin, ettei se ollut hänestä kiinni.

Lue myös: Miss Helsinki -seksipommin yllätysero – henkilökohtainen tragedia ajoi parisuhteen päätökseen: ”Mikään kipu ei tunnu niin pahalta!”

Kelly kiittelee miestään siitä, että hän ymmärsi antaa aikaa ja omaa tilaa.

– Erosimme, mutta vähitellen aloimme taas soitella kuulumisia. Minulle teki tosi hyvää saada olla itsekseni.

– Nyt olemme jälleen yhdessä. Onneksi pidin hänestä kiinni, koska hän on hyvä mies. Parisuhteemme oli kuin kuollut kukka, joka kukoistaa jälleen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »