fbq
Uutiset
26.04.2018 13:16
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen
Kerstin Camboy tuomittiin telkien taakse.
Kerstin Campoy tuomittiin vankilaan! Tältä ex-kohuäiti näyttää nyt – tuore kuva!
Uutiset
26.04.2018 13:16
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen

Kerstin Lindeman-Peltonen, 54, muistetaan vanhalla sukunimellään Campoy, kun hän 1990- ja 2000-luvuilla taisteli katkerasti kahden poikansa huoltajuudesta yhdysvaltalaista aviomiestään vastaan.

Lue myös: Kerstin Campoy tapasi poikansa - 12 vuoden piina on ohi!

Suomalaisäidin sisukasta huoltajuusriitaa seurattiin julkisuudessa vuosien ajan. Keski-Suomessa asuva Kerstin menetti lopulta poikansa Yhdysvaltoihin ja sittemmin elämänsä viinalle. Kerstin on viettänyt viime vuodet alkoholinhuuruista elämää Jämsässä uuden aviomiehensä kanssa.

– Nyt jouduin sitten valtion määräyksestä raittiuslomalle. En ole eläissäni ollut linnassa, mutta en pelkää, maanantaina (23.4.) Kuopion vankilaan astellut Kerstin sanoo Seiskalle.

Kerstin Campoy asteli vankilaan.

Entisen kohuäidin linnareissu juontaa juurensa kahden vuoden takaiseen juhannusviikkoon. Poliisi pysäytti juopuneen Kerstinin auton ratista kesäkuussa 2016, ja hänet tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Ensikertalaisena Kerstinin vankeus muutettiin 90 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

Hän jätti kuitenkin rangaistuksen suorittamatta loppuun, eivätkä viranomaiset nielleet selityksiä terveysongelmista.

Lue myös: Kerstin Campoy tapasi 12 vuoden jälkeen poikansa!

Syyttäjä vaati jäljelle jääneiden 65 tunnin muuttamista ehdottomaksi vankeudeksi, koska Kerstin on rikkonut yhdyskuntapalvelun ehtoja ja jättänyt sen kesken. Kerstinille mätkäistiin 65 päivän vankilatuomio.

Kerstin matkusti viime maanantaina bussilla Jämsästä Kuopioon, missä hän asteli vankilaan.

Lue lisää Kerstin Campoyn vankilatuomiosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »