fbq
Uutiset
23.10.2020 17:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Arttu Wiskari ja Pauliina
Keikkakiertueet peruttu! Näin Arttu Wiskari keksi keinon työllistää bändinsä: "Sain idean, mitä jos..."
Uutiset
23.10.2020 17:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Arttu Wiskari, 36, pyörittää Wiskarila-ravintolaa yhdessä puolisonsa Pauliinan kanssa Espoossa. Koronan aikana mies ei ole päässyt keikkailemaan, mikä on tuonut melkoisen loven yrittäjän palkkapussiin. Arttu on siis keskittynyt selviämään vaikeista ajoista pitämällä kuppilansa pystyssä. Hän on muun muassa alkanut tarjota ruokaa myös kotiinkuljetuksella.

Seiska uutisoi kesällä, että jo pelkästään Himoksen juhannuskeikasta Arttu olisi tienannut 12 000 euroa. Nyt palkkio jäi saamatta, kun keikka peruuntui. Vaikeat ajat eivät ole koskeneet vain Arttua. Lähes kaikkien muusikoiden tulot ovat tippuneet keikkojen loputtua vallitsevien koronarajoitusten takia.

Lue myös: Arttu Wiskari paiskii hommia baarimikkona, Elastinen vaihtoi keikat veneilyyn – koronakesä tekee valtavan loven suosikkipoppareiden tilipussiin!

Artulla oli tänä vuonna tiedossa vielä erityisen kiireinen keikkavuosi.

Mun oli tänä vuonna tarkoitus tehdä kymmenvuotisen urani kunniaksi paljon keikkoja ja mittava konserttisalikiertue. Valitettavasti vallitsevan tilanteen vuoksi niitä ei ole voitu järjestää, ja keikkojen sijaan olen paiskinut enemmän töitä ravintolassani, Arttu kertoi Instagram-tilillään.

Kultakurkku sai kuitenkin hienon oivalluksen, joka työllistää Artun lisäksi myös hänen bändinsä, ravintolan henkilökunnan ja kiertueen äänitekniikot.

-  Sain idean: mitä jos järjestäisin ”kiertueen” ravintola Wiskarilassa? 

Järjestämme Wiskarilassa aluksi viisi show & dinner -henkistä tilaisuutta. Niissä osallistujille tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, jonka lomassa minä ja bändini esiinnymme. Näin saan työllistettyä sekä ravintolani henkilökunnan, orkesterini että kiertueeni ääniteknikot, Arttu paljasti.

Lue myös: LV: Arttu Wiskarin autolle tehtiin törkeää ilkivaltaa - takalasi säpäleinä: "Kyllä v**uttaa!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arttu Wiskari Official (@arttuwiskariofficial) on

Lue myös: Kuvat Thaimaasta! Arttu Wiskari nautti illallista muovituolipaikassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wiskarila (@wiskarila) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »