fbq
Uutiset
19.06.2020 21:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Arttu Wiskari ja Elastinen
Arttu Wiskari paiskii hommia baarimikkona, Elastinen vaihtoi keikat veneilyyn – koronakesä tekee valtavan loven suosikkipoppareiden tilipussiin!
Uutiset
19.06.2020 21:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Suvi on perinteisesti aikaa, jolloin artistit käärivät valtaosan tuloistaan, mutta nyt suurin osa kesätapahtumista ja festareista on peruttu hallituksen koronalinjausten seurauksena.

Suosituimmat artistit menettivät huomattavia summia, jopa satojatuhansia euroja. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen artisti työllistää itsensä lisäksi jopa kymmeniä henkiä käsittävän tiiminsä. Suurimmat kärsijät ovatkin esimerkiksi roudarit ja kiertuemuusikot, jotka elävät muutenkin pienillä tuloilla.

Lue myös: JVG on koronakesän suurin kärsijä – näin hurja keikkaliksa jää saamatta!

Paiskii töitä baarissaan!

Arttu Wiskari

Kansanmies Arttu Wiskari on tuttu naama Suomen suvessa. Himokselle juhannukseksi buukattu Arttu saa keikasta noin 12 000 euroa. Wiskarila-ravintolassa nykyään baarimikkonakin työskentelevältä Artulta meni sivu suun useita kesäkeikkoja.

Lue myös: Arttu Wiskari haki ravintolaansa vaikutteita Teemu Selänteeltä – ”Pitää olla ehdottomasti…”

Keikkailu vaihtui veneilyyn

Elastinen

Elastinen on kiertänyt Suomen festarilavoja vuosia eri kokoonpanojen kanssa. Räppärin keikkapalkkio pyöri tänä kesänä 18 000 euron tietämillä. Äskettäin veneen hankkinut Elastisen on kertonut korvaavansa kesän keikkamatkat veneilyllä.

Lue myös: Räppärit Cheek, Uniikki ja Elastinen posseineen kokoontuivat kuukausien tauon jälkeen - katso huima synttärikukkapuskakuva!

Hinnoittelee päivän mukaan

Erin

Ennen peruutuksia heleä-ääninen Erin oli kiinnitetty muun muassa Provinssiin Seinäjoelle. Seiskan tietojen mukaan hänen keikkapalkkionsa on noin 15 000 euroa hieman keikkapäivästä ja tapahtumasta riippuen.

Kaikkiaan häneltä peruuntui tältä kesältä viitisentoista keikkaa.

Lue myös: Vain elämää -tähti Erin Anttila musiikkialan varjopuolista: ”Tämä on vaikea kysymys…!”

Palkkio puolittui!

Ville Valo

Viime kesän ehdoton festarikuningas oli Ville Valo legendaarisen Agents-yhtyeen kanssa. Villen ja kumppaneiden keikkapalkkio liikkui tuolloin tähtitieteellisellä tasolla, kun yhtye laskutti 80 000 euroa per keikka. Seiskan tietojen mukaan tälle kesälle hintaa oli kuitenkin tiputettu reilusti noin 30 000 euron luokkaan.

Lue myös: HIM-yhtyeen haudannut Ville Valo katkaisi tappiokierteen – rokkarin firma aktivoitui uuden uran myötä!

Paluu meni mönkään!

Mikael Gabriel

Keikkatauolta palannut Mikael Gabriel oli ehditty kiinnittää kesälle moneen tapahtumaan ympäri Suomea. Seiskan saamien tietojen mukaan Mikaelin keikkapalkkio liikkuu samoissa summissa kuin ennen taukoa.

Miklu nettoaa kesäkeikasta noin 15 000 euroa.

Lue myös: Mikael Gabrielista isä! Räppäri paljasti somessa superyllätyksen!

400 000 euron pettymys

Sanni

Sanni on joutunut peruuttamaan keväältä ja kesältä lukuisia esiintymisiä. Poppari pyytää noin 25 000 euroa per festarikeikka. Kaikkiaan korona peruutti Sannilta noin 15 esiintymistä eli arviolta lähes 400 000 euron ansiot.

Lue myös: Poppari Sanni ei perusta sijoittamisesta – hittikone lepuuttaa miljoonavoittoja pankkitilillä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »