Uutiset

Arttu Wiskari paiskii hommia baarimikkona, Elastinen vaihtoi keikat veneilyyn – koronakesä tekee valtavan loven suosikkipoppareiden tilipussiin!

19.06.2020 21:03

Suvi on perinteisesti aikaa, jolloin artistit käärivät valtaosan tuloistaan, mutta nyt suurin osa kesätapahtumista ja festareista on peruttu hallituksen koronalinjausten seurauksena.

Suosituimmat artistit menettivät huomattavia summia, jopa satojatuhansia euroja. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen artisti työllistää itsensä lisäksi jopa kymmeniä henkiä käsittävän tiiminsä. Suurimmat kärsijät ovatkin esimerkiksi roudarit ja kiertuemuusikot, jotka elävät muutenkin pienillä tuloilla.

Paiskii töitä baarissaan!

Arttu Wiskari

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Kansanmies Arttu Wiskari on tuttu naama Suomen suvessa. Himokselle juhannukseksi buukattu Arttu saa keikasta noin 12 000 euroa. Wiskarila-ravintolassa nykyään baarimikkonakin työskentelevältä Artulta meni sivu suun useita kesäkeikkoja.

Keikkailu vaihtui veneilyyn

Elastinen

Elastinen on kiertänyt Suomen festarilavoja vuosia eri kokoonpanojen kanssa. Räppärin keikkapalkkio pyöri tänä kesänä 18 000 euron tietämillä. Äskettäin veneen hankkinut Elastisen on kertonut korvaavansa kesän keikkamatkat veneilyllä.

Hinnoittelee päivän mukaan

Erin

Ennen peruutuksia heleä-ääninen Erin oli kiinnitetty muun muassa Provinssiin Seinäjoelle. Seiskan tietojen mukaan hänen keikkapalkkionsa on noin 15 000 euroa hieman keikkapäivästä ja tapahtumasta riippuen.

Kaikkiaan häneltä peruuntui tältä kesältä viitisentoista keikkaa.

Palkkio puolittui!

Ville Valo

Viime kesän ehdoton festarikuningas oli Ville Valo legendaarisen Agents-yhtyeen kanssa. Villen ja kumppaneiden keikkapalkkio liikkui tuolloin tähtitieteellisellä tasolla, kun yhtye laskutti 80 000 euroa per keikka. Seiskan tietojen mukaan tälle kesälle hintaa oli kuitenkin tiputettu reilusti noin 30 000 euron luokkaan.

Paluu meni mönkään!

Mikael Gabriel

Keikkatauolta palannut Mikael Gabriel oli ehditty kiinnittää kesälle moneen tapahtumaan ympäri Suomea. Seiskan saamien tietojen mukaan Mikaelin keikkapalkkio liikkuu samoissa summissa kuin ennen taukoa.

Miklu nettoaa kesäkeikasta noin 15 000 euroa.

400 000 euron pettymys

Sanni

Sanni on joutunut peruuttamaan keväältä ja kesältä lukuisia esiintymisiä. Poppari pyytää noin 25 000 euroa per festarikeikka. Kaikkiaan korona peruutti Sannilta noin 15 esiintymistä eli arviolta lähes 400 000 euron ansiot.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!