Uutiset

Kavalluksesta epäilty muusikko Timo Tolkki joutuu käräjille myös näpistyksestä: Jäin heti kiinni!

30.10.2020 06:03

Tuorein Seiska paljasti, että Meksikon Monterreyssa nykyään asuva Stratovarius-yhtyeen entinen kitaristi Timo Tolkki, 54, kävi kolme viikkoa sitten Suomessa tapaamassa perhettään. Poliisi nappasi hänet Helsinki-Vantaan lentoasemalla kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lue lisää: Stratovarius-legenda paiskattiin putkaan! Timo Tolkki Seiskalle: Kiistän rikoksen!

Kuulusteluissa kerrottiin, että Timoa epäillään kavalluksesta.

– Lainasin kitaran yhdeltä entiseltä kaverilta, jonka jätin sitten eräälle kolmannelle henkilölle, joka ei koskaan palauttanut sitä. Heppu haluaa kitarasta 2 000 euroa, vaikka sen arvo oli 150 euroa. Kiistän rikoksen tietenkin.

Timo soitti vielä vuonna 2007 Stratovarius-yhtyeessä. Kuvassa myös basisti Lauri Porra, joka ei liity Timon rikosepäilyyn.
Timo soitti vielä vuonna 2007 Stratovarius-yhtyeessä. Kuvassa myös basisti Lauri Porra, joka ei liity Timon rikosepäilyyn.

Lue myös: Ulosotossa yli 80 000 euroa! Meksikosta uuden rakkauden löytänyt kitaristi Timo Tolkki: En saisi Suomesta edes vuokrakämppää!

Tapaus ajoittuu viime vuoteen, kun Timo asui ex-vaimonsa kanssa yhä Suomessa. Ajanjakso oli Timolle synkkä, sillä hänen epäillään syyllistyneen tuolloin myös näpistykseen.

– Minulla oli heinäkuussa 2019 rahat aivan loppu, joten varastin H&M-liikkeestä kaksi paitaa ja jäin heti kiinni.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Timo Kotialbumi ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!