Kauppiaat sanasodassa! Topi Sukari vastaa Vesa Keskisen jyrähdykseen: Tule kylään, äläkä haasta riitaa!

Uutiset | 29.11.2019 07:47

Liikemies Topi, 65, ja Nadja Sukarilla, 48, on takana ikimuistoinen häämatka Malediiveille. Paratiisisaari teki suuren vaikutuksen umpirakastuneeseen pariskuntaan.
– Emme olleet kumpikaan käyneet siellä aikaisemmin, Nadja kertoo.

Lue lisää: Kuvat Seiskassa! Topi ja Nadja Sukari polttivat rahaa häämatkallaan – ”Maksoi noin 10 000 euroa!”

Sukarit palasivat kuherruslomalta Seinäjoen Ideaparkin avajaisiin, joiden aikana Topi ja Tuurin kyläkauppaa pyörittävä Vesa Keskinen ajautuivat sanasotaan. Vesa innostui samaan aikaan avajaisten kanssa järjestämään bensa-alennukset ja maitokannunäyttelyn.

– Annan Vesa Keskisen mahtikäskyn Toivo Sukarille: Älä käytä nimeäni enää koskaan missään toiminnoissasi. Totuus on, että henkilö, joka vuokraa kylmiä, tunteettomia tiloja isoista rakennuskomplekseista mahdollisimman kalliilla, ei ole kauppias. Häntä ei kiinnosta mikään muu kuin saada vuokralaisilta maksimaalinen tuotto, Keskinen jyrähti Iltalehdelle.

Lue myös: Järisyttävä sokkikäänne! Silminnäkijä mykistyi Seinäjoen Ideaparkissa: Ottiko Topi Sukari niskalenkin Vesa Keskisestä? – ”Tätä ei varmasti katsota hyvällä Tuurissa”

Topilla on selvä näkemys Vesan jyrähtämisestä.

– Vesa taisi hermostua siitä, että avasin oman kauppakeskuksen hänen naapuriinsa. Hän ilmoitti, etten saa käyttää hänen nimeään. Häntä selvästi ottaa jokin päähän, kun haluaa haastaa riitaa kanssani. En kuitenkaan pelkää Vesaa ja toivotan hänet tervetulleeksi Ideaparkkiin. Olemme mekin käyneet tutustumassa hänen kyläkauppaansa.

Katso kuvat ja lue lisää Sukarien häämatkasta Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!