Katri Ylander

Katri Ylander palasi aallonpohjalta musiikkimaailman valokeilaan – ”Olen kiitollinen ja liikuttunut, kun minut noteerataan näin monen vuoden jälkeen”

Uutiset | 01.02.2021 13:02

Laulaja Katri Ylander, 35, on onnensa kukkuloilla, sillä viime vuonna julkaistu Yhteisii unelmii -albumi palautti hänet kohinalla musiikkimaailmaan. Hän nappasi Vuoden iskelmän Emma-ehdokkuuden Ikuiset aikeet -kappaleellaan.

- Ehdokkuus tuli yllätyksenä, mutta tietysti se tuntuu todella hyvältä. Olen kiitollinen ja liikuttunut siitä, että minut noteerataan näin monen vuoden jälkeen. Olin kuitenkin pitkään poissa näistä kuvioista, Katri iloitsee Seiskalle.

Suosiosta notkahdukseen

Katri nousi suosioon Suomen Idolsin toisella tuotantokaudella vuonna 2005. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi. Sen jälkeen hän julkaisi neljä albumia. Musiikkiura pysähtyi vuonna 2013, eikä Katrista kuulunut mitään useaan vuoteen.

- Joskus on menestystä, joskus vähän vähemmän. Tein pitkään muun alan töitä. Suurin syy taukooni oli, ettei minulle löytynyt sopivaa paikkaa sen suhteen, että olisin voinut jatkaa artistina ja jatkaa keikkailua. Tarvitaan aina jotain ajankohtaista, joka kiinnostaa myös radioita, mediaa ja ihmisiä. Tähtien on oltava kohdillaan.

Nyt Katri nauttii uudesta suosiosta, ja hänen Sano mulle jotain kaunista -kappaleensa on ylittänyt kultalevyn rajan.

- Sen kappaleen ansiosta olen tässä nyt. Olen kokenut huipun ja notkahduksen. Olen nähnyt alan molemmat puolet, mutta silti minulla on palo jatkaa uraani. Onneksi olen pystynyt palaamaan musiikin pariin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!