Katariina Souri ja Eliya-rakas: Aviokriisi iski!

Uutiset | 28.06.2018 07:02

Taiteilijapariskunta Katariina Souri, 49, ja Eliya Zweygberg, 31, rakastuivat kaksi ja puoli vuotta sitten. Suhde muuttui avioliitoksi yhdeksän kuukautta myöhemmin syyskuussa 2016.

Lue myös: Hirvittävä someraivo syttyi: Katariina Souri sai raiskaus- ja tappouhkauksia!

Taiteilijaparin suhde on ollut tähän asti hyvin symbioottinen.

– Olemme eläneet 24/7-elämää. Sen lisäksi että asumme saman katon alla, olemme myös tehneet töitä rinnatusten. Se alkoi lopulta tuntua hieman raskaalta, Eliya kertoo.

– Meillä on alkanut nyt se psykologiasta tuttu eriytymisvaihe, jolloin kaikki ei voi olla enää yhteistä. Aloimme kumpikin kaivata omaa aikaa, mitä oli ensin ehkä vaikea itselle ja toiselle myöntää, Kata jatkaa.

Lue myös: Seiska kaivoi esiin kuumat kuvat Katariina Sourin julkkisvuosilta – mehujää sai kyytiä!

Keväällä Eliya muutti parisuhdestatuksensa ja poisti Katan perheenjäsenistään Facebookissa. Sen jälkeen Katalle alkoi tulla kyselyitä erosta.

– Tämä kriisimme johtui siitä, että hermostuin hetkeksi siitä, että Katan pitää aina analysoida ja möyhiä kaikki ongelmat viimeistä murua myöten. Äkkipikaistuksissani poistin parisuhdestatuksen, mutta unohdin lepyttyäni palauttaa sen takaisin.

Lue lisää Katan ja Eliyan aviokriisistä sekä pariskunnan uusista työskentelyjärjestelyistä ja Katan uuden ateljeen synkästä historiasta torstaina ilmestyneestä Seiskan extra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!