fbq
Hirvittävä someraivo syttyi: Katariina Souri sai raiskaus- ja tappouhkauksia! | Seiska
Uutiset
20.10.2017 10:58
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Katariina Souri aiheutti someraivon.
Hirvittävä someraivo syttyi: Katariina Souri sai raiskaus- ja tappouhkauksia!
Uutiset
20.10.2017 10:58
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Sosiaalinen media on julma alusta. Jos sinne hetken mielijohteesta valitsee joko tahallaan tai vahingossa sanansa yliampuen, voi päätyä satojen, jopa tuhansien vastaviestien maalitauluksi.

Näin kävi tällä kertaa kirjailija Katariina Sourille, 48, joka kertoi Facebookissa kyllästymisestään lähellä kotiaan aamuvarhaisella ammuskeleviin metsästäjiin.

Lue myös: Katariina Souri muistelee Seiskalle: Tällaista Playboyn kuvauksissa oli - kumoaa yhden suuren harhaluulon!

Vittu et noi saatanan metsästäjät huutelee tuolla kahdeksalta lauantaiaamuna niin et kaikki herää. Ampuis saatana ittensä. Ei tonne metsään voi ees koirien kanssa mennä lenkille kun joka paikassa ammutaan. Mä niin vihaan tota touhua. Ne tappaa kaikki mun kaverit, Kata kirjoitti ja synnytti myrskyn vesilasissa.

Trollien unelma

Eräs Katan Facebook-tuttava kopioi viestin Facebookin suljetulle Metsästäjät-sivustolle, jossa on yli 43 000 jäsentä. Sieltä lähti raju palauteryöppy liikkeelle ja jakaantui eri sivustoille.

Osa kommenteista oli rakentavia, mutta myös trollit pääsivät vauhtiin tappo- ja raiskausuhkauksineen.

Vegaanina ja eläinaktivistina tunnettu Kata perusteli seinällään kommentissa ollutta ampumiskohtaa heitoksi, jolla ei tarkoiteta konkreettista tekoa. Se ei valitettavasti somessa vihaajia heti hiljennä.

Rasistikortti esiin

Kata ei ole ainut someraivon kohteeksi joutunut suomalaisjulkkis kuluvan vuoden aikana. Vuosi sitten urheiluvaikuttaja, liikemies Aleksi Valavuoren varomaton homoaiheinen letkautus Twitterissä aiheutti miehelle potkut Espoo United -urheiluseurasta. Lisäksi hän sai hurjan määrän palautetta, joista monet olivat niin ikään uhkaavia.

Lue lisää: Aleksi Valavuori järkytti kommenteillaan: Meille ei homoja palkata!

Helpolla ei viime tammikuussa päässyt kultapoikamme Teemu Selännekään, joka jakoi ja kommentoi Valavuoren tviittejä, joissa aiheena olivat turvapaikanhakijat ja seksuaalinen häirintä. Osa somekansasta kaivoi heti rasistikortit esiin.

Katan somehäiriköinnistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.