Käsittämättömän rohkeaa! Upea Tuuli jakoi meikittömän kasvokuvan itsestään: "Tosi pelottavaa julkaista tällainen kuva"

Uutiset | 15.09.2020 18:03

Laulaja ja sometähti Tuuli Oikarinen, 21, teki rohkean mutta upean teon, ja julkaisi itsestään rehellisen kuvan julkisella Instagram-tilillään. Kuvassa Tuuli poseeraa luonnollisena ilman turhia filttereitä tai kuvanmuokkauksia.

Tuuli halusi jakaa henkilökohtaisen asian, josta hän on omien sanojensa mukaan ollut aina hieman epävarma.

- Mun iho tänään. Ilman mitään meikkiä tai filttereitä. On tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. Oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni, Tuuli kertoo kuvatekstissään.

- Oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään... Tuuli jatkaa.

- Tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. Vaikka sitä on itekin ajoittain vaikee uskoa, niin iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita. Mun feed on useimmiten tosi tarkkaan harkittu ja siloteltu, koska tykkään että se näyttää visuaalisesti siistiltä, mutta oon myös halunnu "peittää" omia ihon virheitä muokkaamalla kuvia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mun iho tänään. ilman mitään meikkiä tai filttereitä. 🥺 on tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni. oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään... tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. ✌🏼vaikka sitä on itekin ajoittain vaikee uskoa, niin iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita. itselle on aina kriittisin, eikä muut samalla tavalla edes huomaa... mutta silti sitä tulee peiteltyä ja häpeiltyä omaa ulkonäköä. iho-ongelmat vaikuttaa niin vahvasti omaan itsetuntoon. 🥺💙 mun feed on useimmiten tosi tarkkaan harkittu ja siloteltu, koska tykkään että se näyttää visuaalisesti siistiltä, mutta oon myös halunnu "peittää" omia ihon virheitä muokkaamalla kuvia. otin kuvien editoinnin puheeks aiemmin kesällä ja näytin mun ihon tekstuurin. sillon toivoin, että uskaltaisin joskus jakaa kuvan ilman mitään naamameikkiä... today's the day!!! ✨ oon kokeillu kaikki mahdolliset kasvohoidot, ihonhoitotuotteet ja ruokavaliomuutokset saamatta mitään pitkäaikasia, näkyviä tuloksia. viimeseen asti oon myös yrittäny välttää kuureja ja saada tän luontasin keinoin kuriin, mutta pitkän pohdinnan jälkeen mä vihdoin päätin, että meen ihotautilääkärille ja pyydän apua mun iho-ongelmiin, koska niin kauan oon tän kanssa tuloksetta taistellu. lääkärin mukaan mulla on aikuisiän akne ja mulle määrättiin isotretinoin -kuuri, jota syön ainakin ens kesään saakka. mä NIIN toivon, että tuun vielä jonakin päivänä saamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon, koska siitä oon aina unelmoinu. 😭💙 ja vielä loppuun; jos säkin kärsit iho-ongelmista, niin haluun toivottaa sulle ihan super paljon tsemppiä. it'll get better, i promise. 🥺 ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

- Pitkän pohdinnan jälkeen mä vihdoin päätin, että meen ihotautilääkärille ja pyydän apua mun iho-ongelmiin, koska niin kauan oon tän kanssa tuloksetta taistellu. Lääkärin mukaan mulla on aikuisiän akne, Tuuli kirjoittaa.

Tuulin postaus savutti välittömästi suuren suosion, ja upea laulaja saikin välittömästi kiitosta rohkeudestaan puhua vaikeasta mutta tärkeästä aiheesta.

Tuuli nähdään myös seuraavan kauden Farmi Suomi -kilpailussa. Ohjelma esitetään Nelosella ja Ruudussa ensi vuoden puolella.

Tässä lisää tuoreita Tuulin kuvia ja kuulumisia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lemppari 💚

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kumpi käsi? jos arvaat oikein saat yllätyksen 🤪

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kyllä tällasta SoMeVaiKuTTajAa vähän jännitti Farmille lähtiessä se, miten ilman kännykkää selviää, mutta mun yllätykseks mä rakastin olla ilman puhelinta. se anto mahdollisuuden elää hetkessä, keskittyä olennaiseen, sekä tutustua ihmisiin ilman minkäänlaisia ulkosia ärsykkeitä. PARASTA 😭💙 nyt kun oon takasin niin en oo edes halunnu selata läpi somea, ja whatsappin ja instagramin viestitulva enemmänkin ahdistaa, kun innostaa. kännykän ja somen merkitys muuttu tolla reissulla siis aivan täysin ja oon siitä enemmän kun ilonen.✨ vaikka somen päivittäminen ja selaaminen onkin hauskaa, se on myös stressaavaa. oon aiemmin kokenu paineita postaamisesta ja ajatellu että mulla on velvollisuus siihen. jatkossa aionkin mennä vaan ja ainoastaan fiilispohjalta, koska jo nyt kovasti kaipaan sitä huolettomuutta, jota kännykän pois jättäminen mulle toi. 🥺 toki normiarjessa täysirtautuminen on vaikeeta, koska meidän nyky-yhteiskunta pyörii niin vahvasti älypuhelimien ympärillä, mut toivon et pystyn edes vähän muokkaamaan mun kännykkä- ja somekäyttäytymistä mun mielelle terveellisempään suuntaan, ja muistaa keskittyä ihmisiin ja hetkiin ilman että jokaikistä kohtaamista, smoothie bowl annosta tai kavereiden kanssa sekoilua tarvii taltioida. ne asiat säilyttää merkityksensä, vaikkei niistä muut tietäiskään. 💙 ihanaa viikonloppua kaikille!

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

Tuuli nousi julkisuuteen jo vuonna 2012 hiteillään Salaisuudet, Paljon onnea vaan ja Enää ei oo kiire.

Katso tästä Tuulin Paljon onnea vaan -musiikkivideo!

Lue myös: Sokkikäänne: Maisa Torppa suoraan sairaalavuoteelta tosi-tv-ohjelmaan! Tässä ovat 14 uutta Farmi-tähteä: Timo Jutila, Miss Suomi ja Mikael Jungner vetäytyvät askeettisiin oloihin

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!