Kari Hietalahti näyttelee Roba-sarjassa.

Kari Hietalahtea vietiin Savonlinnassa mustallamaijalla kouluun - konkarinäyttelijä paljastaa Seiskalle: "Olen ollut koko ikäni poliisien kanssa tekemisissä"

17.11.2018 08:40

Siniset valot vilkkuvat ja sireenit soivat taas keväällä, kun poliisisarja Roban neljäs tuotantokausi nähdään suoratoistopalvelu C Morella. Myöhemmin myös MTV3:lla esitettävässä poliisisarjassa järjestystä valvoo muun muassa Kari "Hissu" Hietalahti, 54.

– Aivan kuin ei olisi ollut päivääkään pois! Hissu huudahtaa Seiskalle.

– Kyllä se muistui heti mieleen haalaria päälle vetäessä, miten siinä roolissa käyttäydytään ja miten asiakasta puhutellaan. Poliisi on ystävä ja ystävällinen – ainakin pitäisi olla.

Lue myös: Mitä ihmettä? Hissu Hietalahti ja Riku Nieminen keskellä hurjaa pidätystilannetta hienostoalueella Helsingissä - kuvat!

Yllättävää kyllä, oikean virkavallan työ on hänelle entuudestaan tuttua.

– Olen koko ikäni ollut poliisien kanssa tekemisissä. Ukkini oli nimittäin rikosetsivä, joten se maailma ei ole itselleni lainkaan vieras.

– Olen myös ollut useasti poliisiauton kyydissä, mutta vain hyvällä tavalla. Pienenä minua on viety jopa mustallamaijalla kouluun Savonlinnassa!

Lue myös: Keisari Aarnio -sarjassa loistava Kari Hietalahti vaihtaa vapaalle: Futisreissu Italiaan ja kalastusmatka Islantiin!

Hissun lisäksi myös Aku Hirviniemi nähdään Roban uusissa jaksoissa.
Hissun lisäksi myös Aku Hirviniemi nähdään Roban uusissa jaksoissa.

 

Monelle pikkupojalle voisi vastaavalla elämänkokemuksella syttyä palo poliisin työhön, muttei Hissulla.

– Ukkini kyllä aina sanoi, että olisit nyt mennyt poliisikouluun. Edesmennyt kollegani Pekka Valkeejärvi sanoi siihen hienosti, että "Karihan voi aina näytellä poliisia."

Lue myös: Näin tienaavat ja asuvat Keisari Aarnio -sarjan tähdet: Kari Hietalahdella mahtitulot ja komea lukaali – katso kuvat!

Hissun ukki ei kuitenkaan jakanut näkemystä.

– Hän hymähti, että ”No ei se ole ihan sama”, Hissu naurahtaa.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!