Antti Lindtmanin kotiin tunkeuduttiin luvatta.

Kansanedustaja Antti Lindtmanin perheen sokkiherätys – tuntematon hiippari tunkeutui yöllä kotiin!

13.06.2019 07:02

Seiskan tietojen mukaan kansanedustaja Antti Lindtmanin, 36, ja vaimo Kaija Stormbomin, 55, perheellä oli jäänyt murtosuojaus kytkemättä nukkumaan mennessä. Antti ja Kaija olivat heränneet keskellä yötä kolahdukseen kotinsa alakerrassa ja menivät tutkimaan äänen syytä.

Heidän olohuoneessaan seisoi lippalakki päässä noin parikymppinen mies tummissa vaatteissa. Antti pyysi kutsumatonta vierasta lähtemään, ja mies tottelikin käskyä.

Tunkeutuja kuitenkin unohti kenkänsä asuntoon poistuessaan paikalta. Jalkineet oli asetettu muiden siististi perheen kenkien rivin jatkoksi.

Lue myös: Kohu törkykirjoituksista ajoi kansanedustaja Hussein al-Taeen sairaalahoitoon! SDP:n Antti Lindtman: "Viime viikot ovat olleet hänelle hyvin raskaita"

Rikostutkinta käynnissä

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Leif Malmberg vahvistaa Seiskalle, että heidän selvitettävänään on ollut tällainen tapaus Vantaan Tikkurilassa, Lindtmanin ja Stormbomin kotikadulta.

– Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan 27. toukokuuta 2019, noin kello 5 asunnon asukas on löytänyt tuntemattoman nuoren miehen asunnostaan. Mies oli poistunut asunnosta tultuaan havaituksi.

– Tehtävälle hälytetty Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen partio on tavoittanut miehen ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Lue lisää ja katso kuvat Antin kotitalosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jyrki Hämäläinen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!