RObin

Kansainvälisille areenoille tähyävä, suomen englantiin vaihtanut Robin on melkoinen sporttimies!

Uutiset | 01.06.2020 08:03

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuvia julkaiseva Robin on innokas urheilija. Frisbeegolf, purjehtiminen ja pyöräily ovat energisen popparin Instagramissa usein edustettuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN PACKALEN (@robinpackalen) on


Robin teki viime vuonna armeijasta päästyään suunnanmuutoksen ja vaihtoi laulukielensä suomesta englantiin. Samaan aikaan hän ilmoitti, ettei hän aio esittää suomenkielisiä kappaleitaan enää koskaan.

Yli puoli miljoonaa levyä myynyt ja neljä Emma-palkintoa voittanut Robin kertoi viime vuonna, että ulkomaisille musiikkimarkkinoille tähtääminen ottaa aikaansa, eikä hän tavoittele sieltä pikavoittoja.

Toistaiseksi Robinin menestynein englanninkielinen single on I'll Be With You (feat. Joznez & Kovee).
Laulajan englanninkieliset kappaleet eivät kuitenkaan ole lyöneet läpi samalla tavalla kuin suomenkieliset hitit. Uutta levyä hiljakseen valmisteleva Robin kertoi toukokuun alussa somepäivityksessään odottavansa ravintolaterassien aukeamista.

Tenniskentällä! 

MIes vietti viime toissa viikolla sporttipäivää turkulaisessa urheilupuistossa. 

– Kesäisesti t-paitaan ja shortseihin pukeutunut Robin pelasi tennistä kahden ystävänsä kanssa. Robin ei kuitenkaan innostunut riisumaan paitaansa kuten pelitoverinsa, Turusta kuiskitaan.

Robin tuuletteli hyviä lyöntejä innokkaasti pelin lomassa ja parahteli ääneen, kun pallot lentelivät välillä vähemmän onnekkaasti.

Hyväkäytöksisenä nuorena miehenä Robin suihkutti kentän puhtaaksi pelin jälkeen pelitovereiden katsellessa urakkaa vierestä.

Matsin jälkeen Robin poistui pelipaikalta urheilullisesti polkupyöräl

fff
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!