Kalle Keskinen

Kalle Keskinen paljastaa: Tämän verran korona vaikutti artistien keikkaliksaan!

Uutiset | 11.08.2020 09:15

Tunnetulle tapahtumapromoottorille Kalle Keskiselle, 40, kulunut vuosi on ollut yksi hänen elämänsä raskaimmista. Koronapandemia tarkoitti jättilovea Kallen bisneksille, kun valtiovalta kielsi suurien yleisötapahtumien järjestämisen.

-. Keväällä näytti siltä, että liikevaihtomme on kesän jälkeen puhdas nolla. Jouduimme perumaan yli 20 konserttia ja festaria, mutta onneksi siirsimme kaksi tärkeintä tapahtumaamme elokuulle. Uhkapeli kannatti, Kalle sanoo nyt.

Lue myös: Näin promoottori Kalle Keskinen varautuu Vauhtiajoihin: ”Istuinpaikat ja hengityssuojaimet!"

Julkkispromoottori järjesti nimittäin viime viikonloppuna (6.-8.8.) viikonloppuna perinteiset Seinäjoen Vauhtiajot. Elokuun lopussa on vuorossa kesän suurin festari, Kaarinassa järjestettävä Saaristo Open.

Vaikka festarikesän piti olla peruttu, Kalle on saanut kasaan varsin nimekkään esiintyjäkatraan. Vauhtiajoissa lavalle nousivat muun muassa Lauri Tähkä, Vesala, Elastinen ja Popeda. Saaristo Openissa esiintyvät puolestaan esimerkiksi Apulanta, Kaija Koo, Ellinoora ja Suvi Teräsniska.

- Poikkeuksellinen tilanne on näkynyt jonkun verran keikkaliksoissa, mutta ei sillä tavalla kuin olisi voinut odottaa. Täytyy olla tyytyväinen, että saimme molemmille festareille Suomen kärkibändit, Kalle sanoo.

Lue myös: Promoottori Kalle Keskisen raskas vuosi - maskikaupat pelastivat konkurssilta!

Korona näkyy myös festareiden järjestelyissä. Jokaiselle vieraalle on järjestetty istumapaikka ja hengityssuojain.

- Lisäksi käsidesipisteitä on ympäri festarialuetta ja pintoja pestään jatkuvasti. Olemme tehneet kaiken viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

Kalle on Suomen tunnetuimpia konserttijärjestäjiä. Hän on tuonut maahan esimerkiksi Bon Jovin, Britney Spearsin ja Kanye Westin.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!