Kalle Keskinen

Promoottori Kalle Keskisen raskas vuosi - maskikaupat pelastivat konkurssilta!

Uutiset | 08.08.2020 06:31

Tunnetulle tapahtumapromoottorille Kalle Keskiselle, 40, kulunut vuosi on ollut yksi hänen elämänsä raskaimmista. Koronapandemia tarkoitti jättilovea Kallen bisneksille, kun valtiovalta kielsi suurien yleisötapahtumien järjestämisen.

- Keväällä näytti siltä, että liikevaihtomme on kesän jälkeen puhdas nolla. Jouduimme perumaan yli 20 konserttia ja festaria, mutta onneksi siirsimme kaksi tärkeintä tapahtumaamme elokuulle. Uhkapeli kannatti, Kalle sanoo nyt.

Julkkispromoottori järjestää nimittäin tulevana viikonloppuna (6.-8.8.) perinteiset Seinäjoen Vauhtiajot. Elokuun lopussa on vuorossa kesän suurin festari, Kaarinassa järjestettävä Saaristo Open.

Lue myös: Näin promoottori Kalle Keskinen varautuu Vauhtiajoihin: ”Istuinpaikat ja hengityssuojaimet!"

Tapahtumien peruminen oli valtava kolaus Kallen yrityksen taloudelle. Hän turvautui hädässä poikkeukselliseen ratkaisuun.

- Aloin maahantuoda suojamakseja ja -takkeja. Suojatarvikkeiden myynti osoittautui menestykseksi, ja jatkamme bisnestä myös pandemian jälkeen.

- Ilman maskikauppaa olisin varmaankin joutunut laittamaan lapun luukulle, Kalle myöntää.

Hän sanoo, ettei kuitenkaan edes harkinnut luovuttamista.

- Pohjalaiseen luonteeseen kuuluu, että koskaan ei anneta periksi!

Kalle on Suomen tunnetuimpia konserttijärjestäjiä. Hän on tuonut maahan esimerkiksi Bon Jovin, Britney Spearsin ja Kanye Westin.
Saaristo Open Kaarinassa on kesän suurin festari. Siellä esiintyvät muun muassa Lauri Tähkä, Elastinen ja Vesala.
 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!