Uutiset

Kaija Koo salasuhteessa naimisissa olevan yritysjohtajan kanssa: pommittaa miestä sinnikkäästi viesteillä ja puheluilla – perhe kärsii!

16.10.2018 07:48

Seiska paljasti viime viikolla, että laulaja Kaija Koo on kolmiodraaman keskellä, kun naimisissa olevan yritysjohtajan vaimo kertoi Seiskalle, että hänen miehensä on ollut salasuhteessa iskelmätähden kanssa viime helmikuusta lähtien.

Vaimon mukaan hänen viisikymppinen miehensä on yrittänyt lopettaa suhteen useita kertoja, mutta Kaija ei ole antanut periksi, vaan on jatkanut viestittelyä ja soittelua.

– Hermoni paloivat täysin, kun Kaija jokin aika sitten lähetti miehelleni viestin. Hän kertoi olevansa USA:ssa ostamassa esiintymisvaatteita, vaimo kertoo.

– Haluan antaa tämän haastattelun, jotta Kaija tajuaisi jättää meidät rauhaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Yritysjohtajan perhe on kärsinyt salasuhteesta. Vaimon lisäksi myös miehen sukulaiset ovat tietoisia asiasta. Pariskunnalla on tytär, joka on nähty myös Linnan juhlissa ja luo julkista uraa.

Lähipiiristä kerrotaan, että Kaija tunnusti rakastumisensa myös miehen sukulaisille viime kesänä.

Vaikeuksia rakkaudessa

Kaija kertoi hiljattain Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen on vaikea löytää kumppania julkisen ammattinsa vuoksi.

– Olen tavallaan hyväksynyt sen tosiasian, tehnyt sen itselleni selväksi, Kaija sanoi lehdelle.

Hän oli aiemmin naimisissa muusikko Markku Impiön kanssa. He erosivat vuonna 2006.

Avautui yksinäisyydestä

Kaija kertoi kesän lopussa Me Naiset -lehdelle olevansa yksinäinen. Hän tunnustautui ikuiseksi rakkauden etsijäksi ja kertoi uskovansa pärjäävänsä nykyisellä elämänkokemuksellaan parisuhde-elämässä paremmin kuin koskaan aiemmin.

– Joskus harmittelen, etten voi mennä baariin tai vaikka Tinderiin kuten muut ihmiset. Toivoisin, etteivät miehet pelkäisi minua, Kaija mietti haastattelussa.

– Luotan siihen, että löydän vielä joskus jonkun, jolle minä olen se erityinen ja ainutlaatuinen – jonkun, joka näkee vaikka sadan ihmisen joukosta juuri minut, laulaja haaveili.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!