Katso videot!

Kääk, muistatko vielä: Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen myivät häpykarvojaan netissä – Antti paljasti totuuden tempauksesta!

17.04.2018 16:02

Tosi-tv-tähti Antti Kurhinen on ollut mukana mitä erikoisimmissa tempauksissa.

Antti ja hänen ex-vaimonsa Henna Kalinainen nousivat kohuotsikoihin vuonna 2009, kun he ilmoittivat kasvattavansa alapään karvojaan. He aikoivat myydä häpykarvansa nettihuutokaupassa ja lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

Lue myös: Antti Kurhinen rehellisenä: Tämä on koko totuus vaginahierojan urastani!

Antti Kurhinen muistelee tempausta huumorilla lähes kymmenen vuotta myöhemmin.

− Olemme Hennan kanssa aika samanlaisia ihmisiä. Tykkäämme kohauttaa, ja etenkin nuorempina halusimme provosoida ihmisiä. Olimme menossa Radio Rockin haastatteluun, ja Henna ehdotti, että kertoisimme jotain härskiä ja kohahduttavaa, Antti muisteli Seiskalle.

Lue myös: Antti Kurhiselta kursailematon mielipide Temptation Island Suomen naisista: ”En voisi ikinä seurustella Minnan kanssa” - katso video!

Ex-pariskunta onnistui tavoitteessaan, sillä tempauksesta nousi suuri kohu.

− Se oli mautonta huumoria, mutta se toimi! Ihmiset olivat aivan kauhuissaan. Meitä Hennan kanssa nauratti, koska ihmiset olivat niin sokissa siitä jutusta.

Lue myös: Oho, vaginahierojana tunnettu hurmuri Antti Kurhinen haaveilee nyt sitoutumisesta - emännän paikka vapaana: "Olen lempeä rakastaja!"

Miten tempaus eteni? Kuka heitti vettä myllyyn ja hämmensi kohusoppaa? Katso video!


Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!