Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
kim herold

Kääk, mikä hottis: näin hurjasti Kim Herold laihtui Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – esitteli kroppaansa hyväntekeväisyyden nimissä!

Selviytyjät-sarjasta tuttu laulaja Kim Herold ja Iholla-sarjasta tuttu opettaja Esko Kyrö esittelivät Mannerheimin Lastensuojeluliiton muotinäytöksessä miesten kalsarimuotia eilen torstai-iltana (16.5.).

kim herold

Kaverukset astelivat lavalle peräkkäin. Ennen näytöstä Esko ja Kim kertoivat Seiskalle, että he ovat alun perin tavanneet koripallon parissa. 

- Dominoin Eskoa kentällä ja päätin, että ton kundin kanssa haluan olla kaveri! Viime aikoina olen pelannut vähemmän, Kim naureskeli.

Lue lisää: Romahdus Selviytyjät-voiton jälkeen – Miska Haakanan terveys petti!

selviytyjät

Lue myös: Huh mikä kaunotar lähtee Selviytyjiin! Miss Helsinki -kisasta tuttu Viivi Vaattovaara on yliopistokoulutettu lätkämimmi!

Selviytyjät Suomi päättyi muutama viikko sitten. Voittajaksi nousi YouTube-tähti Miska Haakana, mutta myös Kim pärjäsi kilpailussa lähes loppuun asti. Rankka matka verotti Kimiä myös fyysisesti. Hän kertoi Seiskalle laihtuneensa peräti 12 kiloa sarjan kuvausten aikana.

- Kesti puoli vuotta saada voimat takaisin, Kim jatkaa. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
petri voutilainen
Kuvat:
pasi murto ja nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!