Katso kuvat!
selviytyjät suomi

Huh mikä kaunotar lähtee Selviytyjiin! Miss Helsinki -kisasta tuttu Viivi Vaattovaara on yliopistokoulutettu lätkämimmi!

14.05.2019 09:55

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja kruunattiin viime viikonloppuna ja uuden tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet Filippiineillä. Tällä kertaa kilpailijoiden joukossa nähdään julkisuudesta tuttuja kasvoja sekä täysin tavallisia suomalaisia. 

He haastavat Sara Siepin ja muut julkkikset Selviytyjissä - mukana Miss Helsinki -kisaaja, lääkäri, pankkimies....

Yksi kiinnostavimmista kilpailijoista on viime vuoden Miss Helsinki -kilpailun finaaliin yltänyt Viivi Vaattovaara. Kaunotar erottui kilpasiskoistaan huomattavatn urheilu- ja koulutustaustansa vuoksi. 

Miss Helsinki -tunnelmia..

Lue lisää: Jymypaljastus: Sara Sieppi ja nämä 7 muuta julkkista kisaavat uudella Selviytyjät Suomi -kaudella – vastassa 8 tavista! Katso kuvat!

Viivi on urheilullisesti lahjakas nainen, joka on kilpaillut kahdesti maailmanmestaruuskisoissa. 

- Vuosina 2015 ja 2018 olin mukana rullakiekon MM-kisoissa. Sen lisäksi olen pelannut jääkiekkoa yli 10 vuotta, Viivi kertoi Seiskalle viime lokakuussa. 

Lue lisää: Miska Haakana on Selviytyjät Suomi -voittaja! Sai heimoneuvostossa murskavoiton - vain yksi kilpailija äänesti vastaan!

Urheiluintohimonsa lisäksi Viivi on kova opiskelemaan. Hän asunut Yhdysvalloissa yhdeksän vuotta ja sinä aikana opiskellut yliopistossa bioteknologiaa. Viime syksynä Viiville aukesi paikka lääketieteen opinnoissa. 

Yksityiselämästään Viivi on paljastanut, että hän on biseksuaali.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!