Katso kuvat!

Kääk, Piritta Hagmanin klapikaupoissa kävi köpelösti - hamstrasi vahingossa huonetolkulla polttopuita: hilpeät kuvat julki!

Uutiset | 23.01.2021 17:03

Fysioterapeutti ja vuoden 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Piritta Hagman, 41, tilasi itselleen polttopuita tolkkukaupalla.

Piritta kertoi kömmähdyksestä Instagram-videotarinassaan. Hän oli vahingossa tilannut aivan liikaa polttopuita, ja julkaisi yhteensä kahdeksa kuvaa eri klapikasoista ympäri taloa. 

Lue myös: Eronneet Niklas ja Piritta Hagman juhlivat joulua yhdessä: poseeraavat onnellisesti perhekuvassa - "Kompastumiset eivät määritä lopputulosta, vaan nousetko ylös"

- Kyllä nyt on klapeja. Tässä saattoi myös vahingossa käydä vähän niin, että en tiennyt kuinka paljon klapeja on kuutio. Ja saatoin tilata varuiksi pari.

- Sellainen idea, että klapimestojen nettisivuille vois laittaa vaikka kuvan miltä näyttää kuutio. Tai hei, jos siihen viereen laittaisi esim. kuvan autosta, niin pystyisi edes vähän suhteuttamaan.

- Nyt näitä löytyy... Ja löytyy... Ja löytyy, Piritta kirjoitti eri kuviin. 

Katso kuvat!

Klapikasa
Kuvakaappaus Piritan Instagram-videotarinasta.
Piritta Hagman klapikasa
Kuvakaappaus Piritan Instagram-videotarinasta.

Lue myös: Ex-missi Piritta Hagman auttaa äitejä kuntoon – ”Liian usein naiset luulevat, että…!” 

KLAPIKASA
Kuvakaappaus Piritan Instagram-videotarinasta.

Lue myös: Piritta Hagman julkaisi superharvinaisia kuvia: "Jos joku näkee jotain provosoivaa, niin täysin oma ongelma" - katso! 

Piritta Hagman klapikasa
Kuvakaappaukset Piritan Instagram-videotarinasta.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!