Katso kuva!

Eronneet Niklas ja Piritta Hagman juhlivat joulua yhdessä: poseeraavat onnellisesti perhekuvassa - "Kompastumiset eivät määritä lopputulosta, vaan nousetko ylös"

Uutiset | 29.12.2020 10:58

Eronneet ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, 41, ja fysioterapeutti Piritta Hagman, 41, juhlivat joulua yhdessä perheensä kanssa. Yhdessäolo näytti sujuvan iloisissa merkeissä Piritan joulun jälkeen julkaisemasta Instagram-päivityksestä päätellen, sillä kaikki perheenjäsenet hymyilevät yhteiskuvassa onnellisina.

– Hyvää Joulua. Joulun jälkeistä aikaa, ja tulevaa Uutta Vuotta 2021 meidän perheeltä teille ihan kaikille, kaikennäköisille, muotoisille ja kokoisille perheille, Piritta toivottaa. 

Hän kertoi päivityksessään, kuinka tärkeää aikaa loppuvuoden pyhät ovat hänen perheelleen.

Lue myös: Paparazzi löysi Niklas Hagmanin - ensimmäiset kuvat koronaan sairastuneesta tanssitähdestä! 

– Joulu on ollut meille perheenä rauhoittumisen aikaa. Hiljentymistä kuulemaan omia ajatuksia ja samalla näkemään mitä kulunut vuosi meille jokaiselle toi. Ehkä yksi asia, jonka me kaikki tänä vuonna opimme oli tämä: Kun on vaikea hetki, muistuta itseäsi kuinka suuri sydän sinulla on, ja miksi hyvyys vielä voittaa. Ihmeitä tapahtuu. Kompastumiset eivät määritä lopputulosta, vaan nousetko ylös, miten nouset ja opitko itsestäsi jotain, Piritta neuvoo. 

Yhteiskuva ei ole täysin yllättävä liike ex-pariskunnalta, sillä he paljastivat aikaisemmin lokakuussa Me Naisten haastattelussa yhteenpaluun käyneen molempien mielessä. Tuolloin he kertoivat haastattelussa asuvansa vuoroviikoin lastensa kanssa samassa kodissa, ja tukevansa toisiaan erosta huolimatta. 

– Onhan se (yhteenpaluu) mielessä käynyt. Meillä on taas hauskaa keskenämme, Niklas kertoi Me Naisille lokakuussa.

Vaikeudet

Niklas sai paljon tukea perheeltään, läheisiltään ja ex-vaimoltaan, kun hän sai koronavirustartunnan kesken Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kiekkotaituri joutui lopettamaan tanssikilpailun kesken tartunnan takia. Hän oli ohjelman ennakkosuosikki tanssiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. 

Lue myös: Niklas Hagman avautui tv:ssä yksityiskohtaisesti, miten koronatartunta paljastui – TTK-finaalista pois jättäytyminen oli vaikea paikka: ”Tunsin, ettei kaikki ole kohdallaan” 

Niklas Hagman lopetti kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017. Pian sen jälkeen Niklas ja Piritta erosivat yllättäen vuoden 2018 joulukuussa. He olivat olleet 12 vuotta naimisissa, ja heillä on kolme yhteistä lasta. 

Niklas on käynyt terapiassa viimeiset puolitoista vuotta jouduttuaan epäterveellisen elämän kierteeseen ja podettuaan synkkiä ajatuksia.

Niklas ja Kia
Niklas nosti Kian yläilmoihin Leijonakuninkaana TTK-kilpailussa. Kuva: Pasi Murto.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!