fbq
Uutiset
24.08.2017 20:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jussi Lampi
Jussi Lampi tulevasta keikkarupeamastaan: Nyt alkaa suuri ihmiskoe!
Uutiset
24.08.2017 20:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Jussi Lampi on nähty Uuden iloisen teatterin eli UIT:n lukuisissa revyy-esityksissä, ja hän on ollut teatterin vakionäyttelijöitä jo 90-luvun alusta alkaen. Kesän näytösten jälkeen UIT työllistää Jussia jälleen joulukuusta alkaen.

− Ryhmään tulee uusia näyttelijöitä, ja aloitamme uuden esityksen harjoitukset joulukuussa. Esiinnymme Viking Gracella tammikuussa. Olemme siellä kaksi viikkoa putkeen. Sanoin, että nyt alkaa suuri ihmiskoe, Jussi naureskeli Seiskalle.

 Näyttelijä on selvinnyt laivarupeamasta aikaisemminkin. Hän nimittäin esiintyi Silja Europan joulushow’ssa ja asui laivalla neljä viikkoa vuonna 2006.

− Aikaa ei kannata ajatella. Siellä on mentävä päivä kerrallaan. Esityksemme ovat jo iltapäivällä tai alkuillasta, joten illalla voi käydä katsomassa jotain bändiä tai artistia. Onneksi perhe pääsee käymään silloin tällöin, mikä jaksottaa sitä. Laivoilla esiintyjiä kohdellaan aina todella hyvin. Viimeksi, kun olimme UIT:n porukan kanssa laivarupeamalla, saimme kaikki omat pienet sviitit.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »