Hyppää pääsisältöön
Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä hankkivat uuden asunnon.

Juontajapariskunta Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä pakenivat putkiremonttia – vuokrasivat ökyasunnon: ”Emme ole miljonäärejä!”

Juontajapariskunta Jenni Alexandrova, 38, ja Jussi Heikelä, 40, ovat hankkineet uuden lemmenpesän Helsingin Ullanlinnasta. 121-neliöinen lukaali pitää sisällään viisi huonetta, erillisen ruokailutilan ja saunan.

– Muutimme putkiremontin takia. Olemme saaneet remontoitua ja sisustettua asuntomme mieleiseksemme. Enää on muutamat lattialistat laittamatta paikoilleen, Jenni kertoo Seiskalle.

Lue myös: Jenni Alexandrova julkaisi kadehdittavan kuuman bikinikuvan: "Ihanaa aikaa tämä lumeton talvi" - katso!

Lapsuutensa Raahessa metsän keskellä asunut juontaja rakastaa keskusta-asumista. Rakastavaiset pyörittävät kolmelapsista uusioperhettä vuokra-asunnossa, koska eivät satu Jennin sanojen mukaan olemaan miljonäärejä.

Lue myös: Juontajakaunotar Jenni Alexandrovalle ei tarjoiltu viiniä - haukkuu hotellityöntekijän blogissaan: ”En siedä, että minua kohdellaan massana”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!