Juontajalegenda Marco Bjurström avautuu suosion hiipumisesta: ”En koskaan katkeroitunut!”

Uutiset | 02.06.2019 08:54

Räväköistä asuista ja legendaarisesta naminami-lanneliikkeestä tunnettu Marco Bjurström oli suosionsa huipulla juontaessaan vuosina 1997–2005 esitettyä BumtsiBumia. Sen jälkeen Marco juonsi vielä toistakin Maikkarin jättihittiä, Tanssii tähtien kanssa, kunnes Mikko Leppilampi otti siitä vetovastuun.

Lue myös: Televisioon palannut Marco Bjurström vaihtoi tiikerikuosin mustaan – ”Minut mielletään yhä samaksi tyypiksi!”

Silti, aikansa kutakin. Eräänä päivänä Marconkin puhelin lakkasi soimasta – tai ainakaan tv-työtarjouksia ei enää sadellut entiseen malliin.

– Ensin se oli outoa, sitten helpottavaa ja lopulta luonnollista. En silti koskaan katkeroitunut tai ahdistunut eikä tullut paha mieli, koska tekemistä oli niin paljon.

– Se ei ollut niin dramaattista, kuin jos koko elämäni olisi ollut siitä kiinni. Vaikka televisio oli yhdessä vaiheessa tosi iso juttu, niin päätyöni oli silti muualla, kuten tanssisaleissa ja teatterissa.

Vuoden 2002 kultapuku-look on jäänyt taa. Vähemmän tv:tä, vähemmän kadulla pysäyttelemistä, se sopii Marcolle. – Miten siistiltä tuntuukaan, kun saa kulkea rauhassa!
Vuoden 2002 kultapuku-look on jäänyt taa. Vähemmän tv:tä, vähemmän kadulla pysäyttelemistä, se sopii Marcolle. – Miten siistiltä tuntuukaan, kun saa kulkea rauhassa!

 

Lue myös: Ex-suosikkijuontaja Marco Bjurström puolustaa parjattuja manttelinperijöitään: ”Television tekeminen ei ole niin helppoa miltä näyttää!”

Ikuisesti tunnettu

Marcolla ei myöskään ole mitään sitä vastaan, ettei häntä enää noteerata kaikkialla kotimaassaan.

– Kun on ollut niin pitkään kaiken kansan tuntema ja kaiken sen tuijotuksen kohteena… Voin kertoa, että siihenkin tulee jossain vaiheessa uupumus.

– Sitä paitsi ei se tuijottelu omalla kohdallani koskaan varmaan kokonaan lopukaan, koska olen tämän kokoinen ja näköinen mies, 196-senttinen ilopilleri naurahtaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!