Hyppää pääsisältöön
Marco Bjurström pulustaa paljon käytettyjä juontajia.

Ex-suosikkijuontaja Marco Bjurström puolustaa parjattuja manttelinperijöitään: ”Television tekeminen ei ole niin helppoa miltä näyttää!”

Syksyllä Ylellä nähtävää Hyvät katsojat -visailua juontaa Marco Bjurström, 52. Viime syksynä nähty ensimmäinen tuotantokausi ei ollut mikään jättimenestys, mutta moni katsoja oli mielissään nähdessään Marcon ruutukasvona.

– Oli myös hauska huomata, että minut miellettiin yhä samaksi tyypiksi, vaikka ikää on tullut lisää ja vaikka minulla on enemmän mustaa ylläni eikä enää pelkkiä tiikeripukuja!

Lue lisää: Televisioon palannut Marco Bjurström vaihtoi tiikerikuosin mustaan – ”Minut mielletään yhä samaksi tyypiksi!”

Tiikeripuvut, muut räväkät asut ja legendaariset naminami-lanneliikkeet juontavat juurensa tietysti vuosina 1997–2005 esitettyyn BumtsiBumiin. Sen jälkeen Marco juonsi vielä toistakin Maikkarin jättihittiä, Tanssii tähtien kanssa, kunnes Mikko Leppilampi otti siitä vetovastuun.

Nyt Mikko on se MTV:n kanavakasvo ja kultapoika, joka Marco ennen oli. Nelosella on oma komistuksensa, Heikki Paasonen.

– Oli aika, jolloin minulla oli sama kohtalo Maikkarilla kuin Mikolla nyt. Ihmiset alkoivat huomautella, koska tein niin paljon niitä ohjelmia, Marco muistelee.

Lue myös: Marco Bjurströmiä kosiskellaan jatkuvasti tosi-tv-ohjelmiin – suosikkijuontajalta tyrmäävä vastaus!

Tukea kollegoille

Nykyään myös Mikosta ja Heikistä kuulee toisinaan napinaa, kun osa katsojista on kyllästynyt ”aina samoihin tv-naamoihin”. Herrasmiehenä Marco puolustaa nuorempia manttelinperijöitään.

– Television tekeminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. On valtava helpotus koko työryhmälle, kun löytyy sellainen sopiva tyyppi, joka osaa hoitaa homman varmuudella.

– Siksi ymmärrän hyvin, että samoja tyyppejä käytetään ohjelmasta toiseen. Ja kun luotetaan samaan juontajaan, onhan se myös merkki hyvin tehdystä työstä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!