Ex-suosikkijuontaja Marco Bjurström puolustaa parjattuja manttelinperijöitään: ”Television tekeminen ei ole niin helppoa miltä näyttää!”

Uutiset | 01.06.2019 10:01

Syksyllä Ylellä nähtävää Hyvät katsojat -visailua juontaa Marco Bjurström, 52. Viime syksynä nähty ensimmäinen tuotantokausi ei ollut mikään jättimenestys, mutta moni katsoja oli mielissään nähdessään Marcon ruutukasvona.

– Oli myös hauska huomata, että minut miellettiin yhä samaksi tyypiksi, vaikka ikää on tullut lisää ja vaikka minulla on enemmän mustaa ylläni eikä enää pelkkiä tiikeripukuja!

Lue lisää: Televisioon palannut Marco Bjurström vaihtoi tiikerikuosin mustaan – ”Minut mielletään yhä samaksi tyypiksi!”

Tiikeripuvut, muut räväkät asut ja legendaariset naminami-lanneliikkeet juontavat juurensa tietysti vuosina 1997–2005 esitettyyn BumtsiBumiin. Sen jälkeen Marco juonsi vielä toistakin Maikkarin jättihittiä, Tanssii tähtien kanssa, kunnes Mikko Leppilampi otti siitä vetovastuun.

Nyt Mikko on se MTV:n kanavakasvo ja kultapoika, joka Marco ennen oli. Nelosella on oma komistuksensa, Heikki Paasonen.

– Oli aika, jolloin minulla oli sama kohtalo Maikkarilla kuin Mikolla nyt. Ihmiset alkoivat huomautella, koska tein niin paljon niitä ohjelmia, Marco muistelee.

Lue myös: Marco Bjurströmiä kosiskellaan jatkuvasti tosi-tv-ohjelmiin – suosikkijuontajalta tyrmäävä vastaus!

Tukea kollegoille

Nykyään myös Mikosta ja Heikistä kuulee toisinaan napinaa, kun osa katsojista on kyllästynyt ”aina samoihin tv-naamoihin”. Herrasmiehenä Marco puolustaa nuorempia manttelinperijöitään.

– Television tekeminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. On valtava helpotus koko työryhmälle, kun löytyy sellainen sopiva tyyppi, joka osaa hoitaa homman varmuudella.

– Siksi ymmärrän hyvin, että samoja tyyppejä käytetään ohjelmasta toiseen. Ja kun luotetaan samaan juontajaan, onhan se myös merkki hyvin tehdystä työstä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!