fbq
Uutiset
07.05.2018 17:22
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
Tea Khalifa julkaisi sensuellin valokuvan.
Juontajakaunotar Tea Khalifa riisui tunnetun julkkiskuvaajan kameran edessä – upea alusasukuva!
Uutiset
07.05.2018 17:22
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Jyrki-ohjelman juontajana aikoinaan julkisuuteen ponnistanut Tea Khalifa julkaisi Instagramissa sensuellin kuvan (6.5.). Kuvassaan juontajakaunotar poseeraa mustissa alusvaatteissa. Valokuvaajaksi Tea on merkinnyt Nadi Hammoudan, jonka kameran edessä monet suomalaiset julkkiskaunottaret ovat riisuuntuneet.

KATSO MYÖS: Julkkiksia nakuna kuvanneen Nadi Hammoudan upeat otokset: Sara Chafak alasti, Sabina Särkkä ja Krista Kosonen sensuelleina – kuvat!

Viihtyy sinkkuna

Aikoinaan Apulannan Toni Wirtasen kanssa heilastellut Tea on viihtynyt sinkkuna jo pidemmän aikaa. Huhtikuussa hän paljasti Seiskalle käyttävänsä Tinderiä ainoastaan ulkomailla. Sielläkin hän haluaa pääasiassa löytää "Tinder-machien" kautta treffailun sijaan ruokapaikkoja ja pubeja.

Lue myös: Juontajakaunotar Tea Khalifa: Käytän Tinderiä ihan muuhun kuin muut!

Tv-ohjelmien juontamisen lisäksi Tea muistetaan julkaisemastaan Fortune-singlestä. Äskettäin Tea kertoi Seiskalle, että hän työskentelee nykyään markkinoinnin parissa, eikä kaipaa takaisin julkisuuden kirkkaisiin valoihin.

Lue myös: Tiesitkö? Jyrkistä tutulla Tea Khalifalla on kaksi näyttävää julkkissiskoa: Olemme laulaneet pienestä pitäen yhdessä!