Tiesitkö? Jyrkistä tutulla Tea Khalifalla on kaksi näyttävää julkkissiskoa: Olemme laulaneet pienestä pitäen yhdessä!

Uutiset | 13.04.2018 20:41

Juontaja Tea Khalifa ei ole sukunsa ainoa julkisuuden henkilö. Hänen siskonsa Suad on muusikko ja siskopuoli on näyttelijä Amira.

- En tiedä, mistä johtuu, että olemme kaikki päätyneet esiintymisalalle. Isämme ei osaa tanssia tai laulaa. Olemme Suadin kanssa laulaneet kahdestaan pienestä pitäen. Emme ole kasvaneet Amiran kanssa samassa perheessä, Tea kertoi Mionetto Proseccon järjestämässä tilaisuudessa.

Lue myös: Juontaja Tea Khalifa poseeraa uusissa topless-kuvissa - katso!

Tea juhli aiemmin tällä viikolla Suad-siskonsa kanssa julkkiskinkereillä. Suad on pitänyt toistaiseksi matalaa profiilia musiikkiurastaan, josta kertoo muun muassa se, ettei hän halunnut tilaisuudessa poseerata medialle.

- Musiikkini elää koko ajan, en osaa määritellä genreä! Sitä ei ole myöskään pakko määritellä. Olen julkaissut ep:n ja pari sinkkua.
Keikkojakin on kivassa ja nyt esiinnyn Sideways-tapahtumassa, Suad kertoi.

 

Today live at Slush Music / @musicfinland Radio Bar streaming live from @radiohelsinki klo 15! ✨

Henkilön Suad Khalifa (@suadkhalifa) jakama julkaisu


Jyrki-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Tea julkaisi vuosia sitten Fortune-sinkun. Hän esiintyi Voicella yhdessä Sunrise Avenuen nykyisen kitaristin Riku Rajamaan kanssa.

- Muistelen niitä aikoja hyvällä mielin. Silloin olisi pitänyt miettiä tarkempaa, mitä julkaisen. Tykkään edelleen laulaa. Olimme karaokessa viime viikonloppuna.Vaikka Tea käykin aika ajoin seurapiirikekkereillä, hän ei kaipaa takaisin valokeilaan.

- Työskentelen markkinoinnin parissa. Luulen, etten tule enää tekemään julkista työtä. Ne päivät on nähty.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!