Uutiset

Marja Hintikka tienaa kymppitonnin Vappu Pimiää enemmän! Ja näin he tapasivat aviopuolisonsa – tiesitkö näitä asioita television kuumimmasta juontajaparista?

10.03.2019 11:16

Vappu ja Marja Live -ohjelmaa juontavat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka löysivät miehensä aivan eri paikoista: Vappu ravintolasta ja Marja töistä. Television kuumin juontajapari Seiskan vertailussa:

Vappu Pimiä

Ikä: 40

Horoskooppi: Härkä

Aviomies: Vappu avioitui Teemu Huuhtasen kanssa vappuaattona 2013. Hän on kertonut Seura-lehdessä tavanneensa Teemun ravintolassa pääsiäisenä 2009.

Vappu Pimiän häät.

Lue myös: Vappu Pimiä ja Teemu-rakas juhlistivat vuosipäiväänsä yli 300 euron ökysamppanjalla: Viimeisin vuosi ei ollut helpoimmasta päästä - kuva!

Lapset: Alle kouluikäiset Viola ja Selma.

Koti: Vappu ja Teemu ostivat viime vuonna Helsingin Ullanlinnasta 114-neliöisen asunnon 859 000 eurolla. Kodissa on viisi huonetta ja keittiö. Perheellä on myös kesämökki Salossa.

Vappu Pimiän kotitalo.

Ura alkoi: Vappu aloitti 2000-luvun alussa television chat-juontajana, josta eteni radiokanaville ja lopulta merkittävämpiin tehtäviin televisioon.

Tunnetuimmat tv-ohjelmat: Vappu on juontanut urallaan muun muassa Big Brotheria, Erilaisia äitejä, Vapun valtakuntaa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailua. Hän luotsasi Jenni Pääskysaaren kanssa Korkojen kera -keskusteluohjelmaa 2011–2013.

Vappu juonsi Big Brother -ohjelmaa vuonna 2007.
Vappu juonsi Big Brother -ohjelmaa vuonna 2007.

 

Harrastukset: Lenkkeily, fustra

Lue myös: Marja Hintikka ja Vappu Pimiä avautuvat perhearjesta: Matti ja Teppo olivat väärässä – ”Kaiken takana onkin mies!”

Vapun tulot 2017

Ansio: 48 504 €

Pääoma: 16 892 €

Palautus: 1 811 €

Marja Hintikka

Ikä: 40

Horoskooppi: Neitsyt

Aviomies: Marja avioitui seitsemän vuotta sitten radiojuontaja Ile Uusivuoren kanssa.

Marja ja Ile vuonna 2006.
Marja ja Ile vuonna 2006.

 

Lapset: Kaksi alle kouluikäistä poikaa sekä kuopuksena tytär. Lasten nimiä ei ole paljastettu.

Koti: Perhe asuu vuokralla Helsingin keskustassa mutta omistavat kesämökin alle kahden tunnin ajomatkan päästä Helsingistä.

Ura alkoi: Marjan julkinen ura alkoi 2004 YleX-radiokanavalla, jonka kulisseissa hän myös tapasi Ile-miehensä.

Marja Hintikka juonsi Suomi Lovea.

Lue myös: Uusi Uutisvuoto-kapteeni Ile Uusivuori on naimisissa suositun tv-juontajan kanssa: ”Meillä puhutaan paljon työasioita!”

Tunnetuimmat tv-ohjelmat: Marja on juontanut muun muassa Puoli seitsemää, Dancing on Iceä, Haasta Hansia ja Suomi Lovea. Lisäksi hän on luotsannut omaa keskusteluohjelmaa Marja Hintikka Live, josta nappasi Kultaisen Venlan 2017.

Marja Hintikka

Harrastukset: Lenkkeily, jooga ja kahvakuula

Marjan tulot 2017

Ansio: 76 276 €

Palautus: 7 447 €

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Yle
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!