Julkisuusmylläkkä yllätti Sami Uotilan Salatut elämät -sarjan alkuvuosina – ”Vip-tilat olivat hyödyllisiä!”

Uutiset | 01.10.2019 19:03

Näyttelijä Sami Uotilasta, 48, tuli hetkessä koko kansan tuntema tv-kasvo, kun hän aloitti vuonna 1999 Salatut elämät -sarjassa. Hän ehti olla 13 vuotta sarjasta poissa, kunnes teki paluun Aki Nikkisen rooliin vuonna 2014.

Lue myös: Roolihahmo seuraa Sami Uotilaa vapaa-ajalle – tältä Salatut elämät -tähti näytti uransa alussa!

Salattujen elämien tuoma julkisuus tuli niin Samille kuin muille alkuperäisnäyttelijöille suurena yllätyksenä sarjan alkuvuosina.

– Opin käsittelemään julkisuutta, sillä elämämme oli yhtä hullunmyllyä. Jos menin kinkereille, koko ilta meni vastaillessani ihmisten kysymyksiin. Emme saaneet minkäänlaista rauhaa, joten piti valita tarkoin, missä halusimme vapaa-aikamme viettää.

– Alkuaikoina oli mahdottomuus istua rauhassa omalla ystäväporukalla tavallisessa ravintolassa. Tuohon aikaan vip-tilat olivat hyödyllisiä.

Samin esittämä Aki nähtiin ensimmäisen kerran Salatut elämät -sarjassa vuonna 1999. Kuvassa vastanäyttelijät Piitu Uski, Matti Ristinen ja Anu Palevaara.
Samin esittämä Aki nähtiin ensimmäisen kerran Salatut elämät -sarjassa vuonna 1999. Kuvassa vastanäyttelijät Piitu Uski, Matti Ristinen ja Anu Palevaara.

Lue myös: Katsojan kysymys yllätti Salkkarit-tähti Sami Uotilan – ”Piti vetää pokerinaama päälle!”

Nykyisin meno on huomattavasti rauhallisempaa.

– Helsingissä saa olla rauhassa. Ei kukaan esimerkiksi Ääniwallissa juhliva myönnä katsovansa Salkkareita, Sami naurahtaa viitaten Helsingin Vallilassa sijaitsevaan klubiin ja jatkaa:

– Maalla tulee huomattavasti enemmän iloisia tervehtijöitä vastaan.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Sami Uotila hurahti crossfitiin – ”Olen jäykkä kuin rautakanki!”

Jasper takaisin

On hahmoja, joita Sami haluaisi palauttaa takaisin Pihlajakadulle.

– Olisi supersiistiä, jos Piitu Uskin näyttelemä Laura Kiviranta ja Jasper Pääkkösen esittämä Saku Salin tekisivät paluun. Ehdoton ykkönen olisi kuitenkin Andrei Sandbergin esittämän Markus Ekholmin paluu, mutta se ei taida olla mahdollista, sillä hahmo kuoli.

– Uskon myös, että Jasperillakin riittää sen verran paljon töitä kansainvälisillä markkinoilla, ettei hänen paluutaan nähdä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!