Uutiset

Jukka Puotilaa kosiskeltu turhaan eläkkeeltä takaisin näyttämölle – näyttelijälegenda kaipaa vain yhtä asiaa teatterista!

20.10.2020 17:05

Näyttelijä Jukka Puotila, 65, teki viimeisen teatteriesityksensä kaksi vuotta sitten helmikuussa. Teatterissa työt keskittyivät iltoihin, ja vapaat illat ovatkin tuntuneet oudolta.

– Olin Kansallisteatterissa 34 vuotta, ja kyllä siitä teatterin rytmi jäi. Joskus iltaisin hätkähdän, kun ei olekaan töitä. Ennen koko päivä kulki tavallaan illan esitystä kohti.

Lue myös: Syövän päihittänyt Jukka Puotila viihtyy eläkkeellä: Touhuan neljän lapsenlapsen kanssa!

Näyttelijä miettii hetken kysymystä, kaipaako hän takaisin teatteriin.

– Kyllä minua on sinne takaisin pyydetty, mutta olen pystynyt sanomaan ei. En ehkä kaipaa niinkään teatteria vaan sitä lukujärjestystä, joka oli niin pitkään muiden tekemä.

Lue myös: Teatterityön rytmi jäi eläköityneelle Jukka Puotilalle päälle – ”Iltaisin hätkähdän, kun ei olekaan töitä!”

– Teatteri oli minulle tärkein juttu, mutta nyt on uuden aika. Jos saan tällaisia elokuva- töitä tehdä, niin teen, Jukka kertoi Kontio & Parmas -elokuvan kuvauksissa.
– Teatteri oli minulle tärkein juttu, mutta nyt on uuden aika. Jos saan tällaisia elokuva- töitä tehdä, niin teen, Jukka kertoi Kontio & Parmas -elokuvan kuvauksissa.

Ei haikaile menneitä

Jukalla on urallaan useita huippuhetkiä, joita hän mielellään muistelee. Hän ei kuitenkaan haikaile menneitä aikoja.

– Ei minulla sellaista ole, että pääsisinpä takaisin siihen hetkeen. Olen onnellinen, että olen saanut tehdä ja kokea paljon. Elämä on ihan okei nyt.

Lue myös: Muistatko? Näin Jukka Puotilan huima ura sai alkunsa – ”Se ohjelma oli sen ajan Talent – ja heti minua tituleerattiin tv:stä tutuksi!”

Jukka sanookin, että elämä yksinkertaistuu iän myötä.

– Minulla on vain yksi ainoa toive. Tässäkin ikä on helpottanut, ja vaihtoehdot jäävät väliin. Jäljelle jää vain haave hyvästä terveydestä. Jos olet terve, niin sinulla on kaikki.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!