Uutiset

Jukka Hildénin ja Outi-vaimon eron salatut taustat - avioliitto kriisissä jo vuosia: Jukka lähetti naisille suoria ehdotuksia Tinderissä!

18.02.2018 08:32

Duudsonit-hurjapää Jukka Hildén, 37, ja hänen vaimonsa Outi jättivät yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 7. helmikuuta. Seiskan tietojen mukaan liitto on ollut jo vuosia kriisissä. Kerroimmekin jo vuoden 2015 lopussa Jukan viestitelleen vieraiden naisten kanssa seuranhakupalvelu Tinderissä.

– Jukalta on tullut todella suoria ehdotuksia, eräs hänen kanssaan viestitellyt nainen paljasti Seiskalle tuolloin.

Lue myös: Miten käy Duudsonien Jukka Hildénin miljoonaomaisuuden? Eronneilla Jukalla ja Outilla ei ole avioehtoa!

Seiskan tavoittama Jukka kiisti tuolloin olevansa Tinderissä, mutta löi luurin toimittajan korvaan, kun häneltä kysyttiin, miksi kyseinen Tinder-profiili linkittyi hänen Instragram-tiliinsä. Kyseessä oli siis aito profiili.

Julkaisi yhteiskuvan

Jukka ja Outi menivät naimisiin kesällä 2010, ja häitä tanssittiin hulppeassa Vanajanlinnassa. Pariskunnalla ei ollut avioehtoa.
Heillä on kaksi lasta, jotka ovat Outi-vaimon lailla pitäytyneet poissa julkisuudesta. Viime kesänä Jukka kuitenkin julkaisi harvinaisen perhepotretin, jonka kuvatekstissä hän ylisti elämänsä tärkeimpiä ihmisiä.

Lue myös: Jukka Hildeniltä perhepotretti someen erouutisen jälkeen: Rauhaa, rakkautta ja iloa!

– Minun perheeni, minun rakkaimpani, minun kaikkeni. Elämäni enkelini ja auringonpaisteeni, jotka ovat pitäneet minut järjissäni ja jalkani tukevasti maassa, Jukka kirjoitti.

Taloriita käräjillä

Jukka perheineen on viime vuodet asunut Los Angelesissa. Jukka laittoikin tammikuussa 2016 Helsingin Huvilakadulla sijaitsevan hulppean talonsa myyntiin 1 350 000 euron hintapyynnöllä. Asunto, jonka suunnitteluun Jukka on itse osallistunut, on sittemmin poistunut myynnistä.

Lue myös: Tässä on Jukka Hildénin huippukaunis Outi-vaimo: harvinainen yhteiskuva julki - kuva!

Seiska kertoi viime syksynä, että asuntoon korjaustöitä tehnyt rakennuttaja Roomy Oy on haastanut Jukan oikeuteen. Yritys hakee Jukalta 20 000 euron suuruista panttia, jota Jukka ei ole korjaustöiden valmistuttua vapauttanut, sekä 3 900 euron edestä oikeudenkäyntikuluja. Jukka ei ole vielä vastannut haasteeseen. Seiska ei tavoittanut Jukkaa kommentoimaan asiaa.

Lue myös: Duudsonien Jukka Hildénin miljoonakodin remonttiriidassa outo käänne! ”Jukka on ollut passiivinen selvittämään”

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!