Katso kuva!
jukka ja chachi

Jukka Hildenin ja Chachi-rakkaan vauvan sukupuoli paljastui erikoisella tavalla - tieto annettiinkin ystävälle eikä vanhemmille!

Uutiset | 12.08.2019 11:38

Duudsoneista tutun Jukka Hildenin amerikkalaiskihlattu Chachi Gonzales odottaa parin ensimmäistä yhteistä lasta. Viikonloppuna Chachi julkaisi suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa he Jukan kanssa paljastavat pienokaisen sukupuolen.  Perhe täydentyy tyttövauvalla. 

Paljastus oli yllätys myös vanhemmille, sillä Chachi ja Jukka saivat tietää vauvan sukupuolen vasta videota kuvatessa. Tieto vauvan sukupuolesta oli annettu vanhempien sijasta heidän ystävälleen, joko oli hankkinut paljastuvideota varten väripanoksia. 

Näin ollen sukupuoli paljastui Chachille ja Jukalle vasta, kun he räjäyttivät vaaleanpunaiset väripanokset savuna ilmaan. 

- Se on tyttö! Jukka huutaa videolla.

On sanomattakin selvää, että odottava äiti liikuttu kyyneliin. 

- Sinusta tulee pienen, kauniin tytön äiti! Jukka lohduttaa puolisoaan. 

Odottavat vanhemmat kertoivat raskaudesta toukokuussa ja Chachin laskettu aika on marraskuussa. Jukalla on entuudestaan kaksi lasta. 

Lue myös: Jukka Hildén ylistää lasta odottavaa Chachi-rakastaan - avautuu elämänsä vaiheista: "Tiedän, tämä kuulostaa hippipask**ta"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still can’t believe it....TEAM GIRL 💗👶🏼 #26weekspregnant 📸: @jukkadudeson

Henkilön Chachi Gonzales (@chachigonzales) jakama julkaisu


 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!