Katso kuvat!

Juha Perälän Noora-rakas julkaisi uuden kappaleen: singlen markkinointikuvista ei seksikkyyttä ja povea puutu – kuvat!

Uutiset | 26.07.2019 12:05

Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajana työskennelleen Juha Perälän kihlattu Noora Alho luo uraa laulajana. Noora julkaisi uuden Veins-kappaleensa eilen torstaina, ja sitä varten kuvattu musiikkivideo näkee päivänvalon tänään perjantaina.

Veins-kappaleen kansikuvassa Noora poseeraa valkoisessa kauluspaidassa, ja otoksen perusteella hänellä ei ole lainkaan rintaliivejä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 VEINS 🖤 OUT SOON 🎶

A post shared by Noora (@noora) on

Ennen singlensä julkaisua laulaja julkaisi kiusoittelevan mainoskuvan tulevasta julkaisustaan. Otoksessa Nooran povi on pääosassa, ja jopa Veins-kappaleen i-kirjain on asetettu hänen rintojensa väliin.

Häät tulossa?

Noora ja Juha ovat olleet kihloissa jo jonkin aikaa, mutta he eivät ole avioituneet vielä. Huhtikuussa 2018 Juha kertoi Seiskalle, että he ovat miettineet sopivaa hääpäivää, ja tuolloin avioitumisen aika on aikaisintaan tämän vuoden aikana.

Lue myös: Oho, Aamulypsy-tähti Juha Perälä ja Noora-kihlattu löivät hääpäivänsä lukkoon – ”Haluamme perhekeskeiset häät!”

Vaikka Juha ja Noora eivät salaile suhdettaan, julkaisevat he yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa hyvin harvoin. Noora keskittyy omassa profiilissaan lähinnä musiikkiuraansa liittyviin asioihin, mutta Juha sen sijaan hehkuttaa rakastaan omassa profiilissaan silloin tällöin.

Juha julkaisi pariskunnasta yhteiskuvan kuukausi sitten. He suuntasivat lomamatkalle Yhdysvaltoihin.

-Äiti älä oo huolissaan vaikka poikas onkin maailman toisella puolen. Omaishoitaja Noora vastaa hengitykseni uudelleen käynnistämisestä, Juha kirjoitti kuvan yhteyeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tutut kyselee miks lennän joka välissä Englantiin....?? Vastaus: Koska se tekee mut onnelliseks

A post shared by Juha Perälä (@perusvarma) on

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Noora Alho, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!