fbq
Uutiset
28.11.2020 14:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Vappu Pimiä
Joutui huijauksen kohteeksi! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä avoimena vastoinkäymisistään: "Omaa tyhmyyttä ja huolimattomuutta on vaikeaa antaa anteeksi"
Uutiset
28.11.2020 14:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, kertoi Instagram-videotarinassaan perjantaina joutuneensa luottokorttihuijauksen kohteeksi. 

Vapun mukaan hän oli luullut saaneensa sähköpostin Applelta, koskien hänen tyttärellensä ostettua sovellusta. Vappu oli pyytänyt Teemu-mieheltään mielipidettä sähköpostista ja mies oli neuvonut häntä vielä tarkistamaan sähköpostin lähettäjän, mutta Vappu oli kuullut miehensä vastauksen väärin. Väärinkäsityksen takia Vappu oli lopulta syöttänyt korttitietonsa sekä henkilötunnuksensa sivustolle.

Lue myös: Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän villiksi: "Siinä saattaa pukillakin aattona muori unohtua, kun Laine koipineen on pyörimässä" - katso!

Vappu ymmärsi heti tehneensä virheen, ja soitti välittömästi pankin asiakaspalveluun sulkeakseen pankkikorttinsa. Hän oli myös yhteydessä poliisiin ja teki rikosilmoituksen.

Vappu kertoi tänään Instagram-julkaisussaan kuluneen viikon olleen muutenkin melko rankka hänelle. Luottokorttihuijauksen lisäksi suosikkijuontaja oli viikolla naarmuttanut autonsa sekä nukkunut poikkeuksellisen huonosti. 

- Tähän viikkoon on mahtunut vastoinkäymisiä, oon naarmuttanut autoni, huolimattomuuttani ja väärinkäsityksen johdosta mennyt korttihuijaukseen ja lisäksi olen nukkunut todella huonosti. Mut myös näitä viikkoja mahtuu ihmiselämään ja tässäkin tapauksessa syyllinen löytyy vain peiliin katsomalla, Vappu kertoo tekstissä. 

Lue myös: Vappu Pimiä avoimena ulkonäköpaineista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa: "Ei kukaan muista hautajaisissa, että se oli kyllä helkkarin lihava"

Vappu ei kuitenkaan aio antaa vastoinkäymisten lannistaa häntä.

- Vaikka omaa tyhmyyttä ja huolimattomuutta on ainakin mulle vaikein antaa anteeksi, niin on se tärkeää! Itseään voi soimata, mutta sen kanssa ei kannata liioitella, meni jo, totesin tänä aamuna itselleni lenkillä ja järveen jäi vikat harmitukset! Kiitollista, armollista ja ihanaa lauantaita kaikille! Vappu toivotti seuraajilleen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »