fbq
Telkkari
10.11.2020 21:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3
Yökylässä Maria Veitola
Vappu Pimiä avoimena ulkonäköpaineista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa: "Ei kukaan muista hautajaisissa, että se oli kyllä helkkarin lihava"
Telkkari
10.11.2020 21:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, kertoo tämän viikon torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa suhteesta omaan kehoonsa ja ulkonäköönsä.

Vapun vieraana oleva juontaja Maria Veitola kysyy Vapulta autossa, mitä hän ajattelee peiliin katsoessaan. 

- Ihmiset pelottelivat, että kun täytät neljäkymmentä, niin sulla alkaa esimerkiksi paino vaan nousemaan. Ja mä olen huomannut, että näin se vaan on, Vappu vastaa hetken tuumailtuaan.

Lue lisää: "Painoin kaksi vuotta ihan kreisinä!" Vappu Pimiä paljastaa tv:ssä, miksi erosi ensimmäisestä aviomiehestään - Maria Veitolakin hämmästyy sinkkuajan kuvailusta: "En kadu mitään!"

Yrittää olla armollinen

Hän jatkaa moottoritietä huristellessaan keskustelua kertomalla, ettei ole muuttanut elintavoissaan mitään, minkä vuoksi muutos onkin hämmentänyt.

- Mähän valehtelisin, jos väittäisin, että joku vatsanröllykkä ei mua aika ajoin ärsyttäisi – kyllä se ärsyttää. Mutta mä yritän olla armollinen ja ajatella, että kun me mennään hautaan, niin kuinka moni muistelee sun ulkomuotoa.

Vappu Pimiä ja Maria Veitola

Vapun mielestä ihmisestä muistetaan ulkonäön sijaan se, oliko hän esimerkiksi huumorintajuinen tai hyvä tyyppi.

- Ei kukaan muista, että se oli kyllä helkkarin lihava tai laiha. Ei se kiinnosta ketään, Vappu tokaisee auton ratissa.

Lue lisää: "Jokaisella esiintyjällä muna nousee pystyyn" - Vappu Pimiä läimäyttää tv:ssä totuuden julkkiselämän alkuajoista: "Tigerissa tunnistettiin"

TOIVOO OLEVANSA HYVÄ ÄITI

Maria nostaa esille vakavan aiheen, joka sivuaa autossa käytyä keskustelua. He makaavat metsän keskellä sammaleella.

- Puhuit hienosti siitä, että harvoin haudalla muistellaan, että miltä hän näytti. Niin mitä sä oikeesti haluisit, että susta muistetaan? Maria kysyy Vapulta.

- No toivottavasti se, että olin tukeva, hyvä ja rakastava äiti. Sellainen läsnä oleva. 

Vappu herkistyy jutellessaan Marian kanssa ja sanoo, että häntä alkaa aina itkettämään tämänkaltaiset asiat. Hän halaa Mariaa tunteikkaan keskustelun lopuksi. 

Vappu Pimiä ja Maria Veitola

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3 -kanavalta kello 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »