Joona Jalkanen palauttaa nyrkkeilijätähden taistelukehään: Olen Suomen surkein boksaaja!

Uutiset | 12.10.2016 16:15

Edesmenneen muusikko Kari Tapion poika Joona Jalkanen palauttaa menestystä niittäneen nyrkkeilijän Juho Tolppolan nyrkkeilykehään.

Joona toimii promoottorina Juhon 25-vuotisjuhlaottelussa, joka järjestetään Vantaan Energia-areenassa toukokuun puolivälissä. Spring Break – Vantaa boksaa & rokkaa -tapahtumassa Juho kohtaa vastustajansa kymmeneräisessä ottelussa.

- Olemme olleet Juhon kanssa ystäviä jo pitkään. Hän on ollut minulle myös vähän niin kuin valmentaja, olemme kuntoilleet yhdessä. On hienoa olla mukana tällaisessa tapahtumassa. Tunnen oloni suorastaan etuoikeutetuksi, Joona kertoi Seiskalle.

 

 

Kilpailukielto umpeutuu

Juho sai kahden vuoden kilpailukiellon positiivisen dopingnäytteen takia toukokuussa 2015. Suurtapahtumalla juhlistetaan nyrkkeilijän paluuta intohimonsa pariin.

- Juho on etenkin vantaalaisille todellinen urheilusankari kaikkine uskomattomine saavutuksineen. Siksi onkin erityistä, että 25-vuotisjuhlaottelu järjestetään hänen kotikaupungissaan. Tapahtuma yhdistää urheilun ja musiikin. Kaikki illan esiintyjät ovat Petri Nygårdia lukuun ottamatta vantaalaisia, muun muassa Virve Rosti. Paljastamme tapahtuman kaikki artistit myöhemmin.

 

Ei kiitos kehälle

Vaikka Joona toimii nyrkkeilytapahtuman promoottorina, ei häntä nähdä kehässä kamppailemassa.

- Olin eilen palaverissa tapahtumaan liittyen. Naureskelin, että nyt kun on kaikkia Suomen surkein nikkari -tyyppisiä tosi-tv-ohjelmia, niin minä voisin olla mukana Suomen surkein boksaaja -ohjelmassa. Olen tapahtumassa juhlimassa Juhon paluuta ja kannustamassa muiden tavoin.

 

Spring Break – Vantaa boksaa & rokkaa -tapahtuma Vantaan Energia-areenassa lauantaina 13.5.2017.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!