Johanna Tukiaisen Paul-rakas käy ylikierroksilla – ”Hermostui, kun en jaksanut syödä kaikkea!”

Uutiset | 18.10.2020 07:03

Johanna Tukiainen, 42, synnytti esikoisensa Isabell Linda Evitan viime viikon maanantaina.

Johanna uskoi selviävänsä yöheräilyistä ilman haasteita. Reilu viikko synnytyksen jälkeen hänen ajatuksensa ovat muuttuneet.

– Ajattelin, onko tämä tällaista valvomista koko ajan. Vuorottelemme Paulin kanssa vauvan hoitamista, jotta minäkin saan nukkua välillä.

Johanna myöntää olevansa hieman väsynyt, mutta hän nautii äitiydestä.  –Kuulin naisten sietävän univajetta miehiä paremmin.
Johanna myöntää olevansa hieman väsynyt, mutta hän nautii äitiydestä.  –Kuulin naisten sietävän univajetta miehiä paremmin.

Lue myös: Vauva-arki iski päin Johanna Tukiaisen näköä: Yöheräilyt järkyttäviä!

Paul-isä ylikierroksilla

Johanna on hehkuttanut Paulin olevan paras mahdollinen isä vauvalle, mutta vauva-arki ei ole alkanut ilman stressiä ja pieniä yhteenottoja.

– Hän käy hieman ylikierroksilla, mikä naurattaa minua välillä. Paul hoivaa vauvaa, ja sen lisäksi hän haluaa hoivata minuakin. Hän osti jopa raskausajan vitamiineja, vaikka enhän minä niitä enää tarvitse, Johanna naurahtaa.

Johannan äiti, Marja oli innoissaan saatuaan Isabell-tytön syliinsä ensimmäistä kertaa. – Ensimmäinen lapsenlapsi on merkittävä asia. Isäni itki vauvan syntymästä kuultuaan, Johanna kertoo.
Johannan äiti, Marja oli innoissaan saatuaan Isabell-tytön syliinsä ensimmäistä kertaa. – Ensimmäinen lapsenlapsi on merkittävä asia. Isäni itki vauvan syntymästä kuultuaan, Johanna kertoo.

Lue myös: Esikoisensa synnyttänyt Johanna Tukiainen hermostui sairaalassa: Ajattelin, onko tämä tällaista koko ajan!

Eräs tilanne aiheuttaa yhä Johannalle naurukohtauksen.

– Paul osti minulle kulhoittain hedelmiä ja pähkinöitä. Hän hermostui, kun en jaksanut syödä kaikkea. Siinä vaiheessa sanoin, että hänen pitää vetää hieman happea!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Johannan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!