Vauva-arki iski päin Johanna Tukiaisen näköä: Yöheräilyt järkyttäviä!

Uutiset | 15.10.2020 20:45

Johanna Tukiainen, 42, synnytti esikoisensa Isabell Linda Evitan viime viikon maanantaina. Lapsi syntyi keisarileikkauksella. Toipuminen on ollut haastavaa.

– Aluksi pelästyin, koska koko vatsan alue oli aivan järkyttävän kipeä. Se ei tuntunut ainoastaan leikkaushaavassa. Onneksi tuskainen oloni alkoi helpottaa parin päivän jälkeen.

Isabell Linda Evita sai nimensä osittain Johannan edesmenneen Julia-sisaren muistoksi. – Evita on nimi, jonka Julia olisi antanut omalle tyttärelleen.
Isabell Linda Evita sai nimensä osittain Johannan edesmenneen Julia-sisaren muistoksi. – Evita on nimi, jonka Julia olisi antanut omalle tyttärelleen.

Lue myös: Tässä on Johanna Tukiaisen tytär: ”Meillä on terve tyttövauva” – kuva!

Johanna vietti vauvan kanssa sairaalassa viisi päivää. Nyt hän pystyy liikkumaan jo normaalimmin.

– Toipuminen on alkanut ihan hyvin. Leikkauksen jälkeen hoitajat joutuivat auttamaan minua kevyempienkin liikkeiden kanssa.

Johanna myöntää olevansa hieman väsynyt, mutta hän nautii äitiydestä.  –Kuulin naisten sietävän univajetta miehiä paremmin.
Johanna myöntää olevansa hieman väsynyt, mutta hän nautii äitiydestä.  –Kuulin naisten sietävän univajetta miehiä paremmin.

Lue myös: Johanna Tukiainen rytmittää elämänsä Isabell-vauvansa mukaan: ”Minulla on aikaa heräillä!”

Hermot pinnassa

Johanna uskoi selviävänsä yöheräilyistä ilman haasteita. Reilu viikko synnytyksen jälkeen hänen ajatuksensa ovat muuttuneet.

– Yöheräilyt tulivat pienenä järkytyksenä. Etenkin sairaalassa ne tuntuivat rankoilta, koska olin väsynyt ja kipeä leikkauksen jäljiltä. Hoitajat ja lääkärit kävivät luonani koko ajan. Lisäksi vauvaa piti imettää parin tunnin välein. Jos hän nukkui, oli minun herätettävä hänet.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Johannan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!